Theo Rose, fotografie rară alături de „socrii” săi. Cum a fost surprinsă artista împreună cu părinții lui Anghel Damian

Theo Rose s-a fotografiat alături de tatăl iubitului ei

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2022

Theo Rose și Anghel Damian sunt nedespărțiți, mai ales de când au anunțat că urmează să devină părinți. Recent, cântăreața a mers la premiera de gală a filmului în care iubitul ei joacă. La cinema au fost prezenți și părinții lui Anghel Damian, care sunt, la rândul lor, regizori. Cum a fost surprinsă Theo Rose alături de viitorii socri.

Theo Rose, apariție alături de părinții lui Anghel Damian

A fost un an plin pentru Anghel Damian, atât pe plan personal, cât și profesional. Tânărul, care este regizor, scenarist și actor, a lucrat în paralel la serialul Clanul, de la Pro TV, dar și la un film. Lungmetrajul „Oameni de treabă” a avut premiera de gală în urmă cu câteva zile.

Pe lângă echipa de producție, la eveniment au fost prezenți și apropiații actorilor. Anghel Damian a fost însoțit de iubita lui, Theo Rose, care este însărcinată, dar și de părinții lui. Laurențiu și Anca Damian sunt, la rândul lor, cineaști și nu puteau lipsi de la premiera filmului în care joacă fiul lor. Theo Rose și Anghel Damian s-au fotografiat la premieră alături de tatăl tânărului.

Laurențiu Damian este regizor, scenarist și profesor universitar doctor la UNATC. Soția sa, Anca Damian, este cineastă, operatoare de imagine, producătoare, scenaristă și regizoare. A semnat numeroase proiecte cinematografice de-a lungul timpului, cel mai important fiind filmul „Crulic – Drumul spre dincolo”.

Theo Rose fotografie rara alaturi de socrii sai
Theo Rose, Anghel și tatăl său, Laurențiu Damian (sursa foto: Click)

Anghel Damian, despre rolul din „Oameni de treabă”

Anghel Damian are rol secundar în filmul lansat recent. El joacă alături de Iulian Postelnicu, Crina Semciuc, Vasile Muraru, iar pelicula este regizată de Paul Negoescu. Anghel a declarat că este foarte încântat de cum a ieșit filmul și l-a lăudat pe colegul lui, Iulian Postelnicu, pentru interpretarea din rolul principal.

„E un ‘supporting role’ (rol secundar, n.r.), exact în accepţiunea englezească a cuvântului. Subiectul este al lui Iulian Postelnicu, care face un rol magistral. Eu sunt acolo ca să îi ridic la fileu. E un personaj care are un rol dramaturgic-cheie, dar care îl serveşte pe Iulian şi serveşte, mai degrabă, povestea. Deci, mi-am făcut treaba bine sau… de treabă.

În carieră, un actor se întâlneşte cu roluri diverse, de la roluri principale la roluri secundare, la roluri episodice. Toate au, de fapt, o importanţă în viaţa sa. Din toate învaţă. Din acest rol am învăţat enorm şi mi-a făcut foarte mare plăcere să-l descopăr pe regizorul Paul Negoescu şi pe actorii cu care nu mai jucasem: Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Crina Semciuc. A fost o întâlnire extrem de benefică.”, a declarat Anghel Damian, pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *