Trucul pe care îl folosește Kate Middleton pentru a se menține slabă. Chiar nu se înfometează deloc. Are 5 mese pe zi

Cum se menține Kate Middleton în formă printr-o dietă specială.
Trucul pe care îl folosește Kate Middleton pentru a se menține slabă. Chiar nu se înfometează deloc. Are 5 mese pe zi

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate personalități regale. Se remarcă întotdeauna printr-un stil vestimentar impecabil, dar și printr-o siluetă perfectă.  Se pare că Louise Parker, consultant în nutriție este responsabilă pentru dieta Prințesei de Wales.

Trucul pe care îl folosește Kate Middleton pentru a se menține slabă

Kate Middleton are o siluetă filiformă, dar urmează un stil de alimentație foarte echilibrat. Așadar, în niciun caz nu se înfometează, ci chiar apelează la sfatul specialiștilor pentru a urma o dietă echilibrată.

Este mamă a trei copii, iar pe lângă acest rol se împarte și între angajamentele regale. De aceea, este absolut necesar să aibă o alimentație sănătoasă, care să-i ofere energie.

În plus, odată cu trecerea timpului și cu maternitatea organismul se schimbă și metabolismul încetinește. Nici Kate nu este scutită de toate aceste etape naturale. Doar că reușește să mențină un echilibru important între silueta fină și eleganța atât de admirate în întreaga lume.

Kate are 5 mese principale pe zi

Secretul siluetei sale constă în sfaturile prețioase primite de la specialista în nutriție Louis Parker. Aceasta este responsabilă cu conceperea dietei urmate de Kate.

Dieta propusă se bazează pe crearea unei rutine alimentare bazate pe cinci mese pe zi: două mese principale și două gustări. Toate bogate în proteine ​​și abundente în legume, în special în legume crude, care par a fi favoritele prințesei.

Louise Parker susține consumul de alimente proaspete, fără conservanți, coloranți sau substanțe chimice.

Între aceste alimente se numără kale și kombucha, dar și gustări dulci. Totodată, fiecare masă trebuie să includă proteine, carbohidrați cu indice glicemic scăzut și o cantitate mică de grăsimi sănătoase. Aceste grăsimi necesare oferă și o doză generoasă de omega-3, care se găsește în alimente hrănitoare precum peștele gras.

De asemenea, nutriționistul recomandă multe fructe și legume. Parker subliniază că o siluetă de invidiat nu vine doar din alimentația nutritivă. Mișcarea este la fel de importantă. Kate reușește să combine această dietă și cu sport și antrenamente potrivite.

La fel ca și Meghan Markle, Prințesa de Wales are un program de antrenamente bine stabilit.

De asemenea, obișnuiește să își gătească mâncarea, deși îndatoririle regale îi lasă puțin timp disponibil. Chiar dacă lasă lucrurile în mâinile bucătarilor și experților de la palat, dieta este bine stabilită.

Așadar, Kate este o adevărată inspirație și ïn privința alimentației. Dacă îți place stilul ei, nu este greu să te inspiri din dieta pe care o urmează. Puiul fript, salata tabouleh, ceviche-urile și legumele sunt preferatele prințesei, dar sunt alimente accesibile oricui. Adaugă mâncărurilor și puțină savoare prin Curry, deși tradițional în India, un condiment nelipsit din felurile de mâncare de la palat.

Citește și trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc. Secretul care o ajută să arate impecabil la orice apariție

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *