Trucul vestimentar al lui Kate Middleton. Poartă haine la prețuri modice, care par de lux. O stilistă i-a dezvăluit secretul

Orice femeie poate aplica acest truc, pentru un look impecabil

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2022

Kate Middleton este una dintre cele mai elegante femei din lume. De-a lungul timpului, și-a conturat un stil vestimentar care o avantajează și care o ajută să arate impecabil de fiecare dată. Chiar dacă poartă haine accesibile, le face mereu să arate sofisticat, iar o stilistă cunoscută a dezvăluit recent care este trucul ei.

Trucul care o ajută pe Kate Middleton să arate întotdeauna impecabil

Kate Middleton este o prezență elegantă și rafinată, iar aparițiile ei inspiră multe femei din lume. Prințesa apelează de foarte multe ori la piese vestimentare accesibile, care se găsesc în magazinele din mall, dar pe care le face să arate impecabil. Nu de puține ori s-a întâmplat ca soția lui William să poarte o rochie sau o bluză care costă câteva zeci de lire, iar modelul să se vândă apoi ca pâinea caldă.

Trucul care o ajută pe Kate să facă orice ținută să arate sofisticat a fost dezvăluit de o stilistă celebră. Miranda Holder, care are peste 2.7 milioane de fani pe TikTok le-a spus femeilor ce pot face pentru a imita eleganța prințesei. Secretul constă în ținutele monocrome, cu care Kate Middleton se afișează mai mereu.

Chiar dacă poartă mai multe piese vestimentare deodată, prințesa are grijă ca toate să fie în aceeași culoare și în tonuri cât mai apropiate. Recent, a purtat o rochie tricotată, un palton bej, o pereche de pantofi stiletto și o geantă în aceeași culoare, iar ținuta a fost extrem de apreciată. Este doar un exemplu de outfit pe care orice femeie îl poate replica, folosind piese vestimentare care se găsesc în magazinele accesibile sau pe care le are deja în dulap.

Kate Middletona aparitie de toamna uimitoare
Kate Middleton, purtând o ținută în tonuri de bej

Accesoriile, arma secretă a prințesei

Un alt truc cunoscut de stiliști, dar și de prințesa de Wales constă în alegerea accesoriilor. Chiar dacă hainele sunt banale, accesorizarea potrivită poate scoate din anonimat orice ținută. Poți opta pentru o rochie ieftină, dar alege o pereche de pantofi care să se potrivească, să fie de calitate și în care să te simți comod. De asemenea, o poșetă elegantă, în ton cu ținuta, poate fi accesoriul care atrage atenția, indiferent că vorbim despre o ținută de zi sau despre una de seară.

Bijuteriile, coafura și machiajul sunt și ele extrem de importante și completează look-ul final. În ceea ce o privește pe Kate Middleton, aceasta are acces la o colecție impresionantă de bijuterii extrem de valoroase, moștenite de la familia regală. Le poartă însă doar la ocazii speciale, în restul timpului preferând podoabele discrete.

Tot pe simplitate mizează și atunci când vine vorba despre machiaj și coafură. În cele mai multe cazuri, prințesa apare în public având un machiaj discret, natural, și o coafură cu bucle lejere.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *