Tunsoarea care va face furori în 2023. E la modă anul acesta. Vei atrage toate privirile cu acest look fabulos

Look-ul care va cuceri multe femei anul acesta

Scris de: Daoud Andra

06 Feb. 2023

Tunsoarea care va face furori în 2023. E la modă anul acesta. Vei atrage toate privirile cu acest look fabulos

Fiecare an vine cu noi tendințe și propuneri care mai de care mai îndrăznețe din partea stiliștilor. În ceea ce privește părul, anul acesta este marcat de câteva trenduri clare. Care este tunsoarea care va face furori în 2023? O actriță celebră a optat deja pentru ea, iar look-ul i-a cucerit pe cei care o urmăresc online.

Aceasta este tunsoarea care va face furori în 2023

Anul 2023 se remarcă prin câteva tendințe clare atunci când vine vorba despre aranjarea părului. În materie de culoare, se poartă din nou balayage-ul. Acest trend devenit popular în urmă cu câțiva ani buni nu dispare, iar hair-stiliștii s-au perfecționat din ce în ce mai mult în realizarea unui balayage echilibrat. Există variante de balayage potrivite pentru orice culoare a tenului, astfel încât să pună în valoare trăsăturile celei care optează pentru această modalitate de colorare a părului.

Citește și: Tunsori care te întineresc. Sunt ideale pentru femeile trecute de 40 ani

Când vine vorba despre tunsoare, aceasta trebuie să îndeplinească mai multe criterii. În primul rând, să se potrivească cu trăsăturile și să încadreze bine fața. Apoi, tunsoarea va fi aleasă în funcție de tipul părului. Un păr creț sau ondulat în mod natural va fi tuns diferit față de un păr drept. De asemenea, dacă firul de păr este subțire, nu se recomandă vârfurile filate, pentru că reduc din volum.

Tunsoarea care va face furori în 2023 și care avantajează foarte multe femei este bobul. Clasic sau drept, până la umeri sau mai scurt, stilul bob revine la modă anul acesta. În ceea ce privește culoarea, balayage-ul poate fi aplicat și pe o tunsoare bob, așa că aceasta este combinația pentru care să optezi dacă vrei un look care să întoarcă toate privirile. Actrița Zendaya are un astfel de look în prezent și i-a cucerit pe cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

Tunsoarea care va face furori în 2023
Zendaya a ales o tunsoare bob și o culoare de păr originală

Tunsori care te întineresc

Dacă ai peste 40 de ani, există câteva tunsori care te avantajează mai mult decât altele. Te fac să pari mai tânără și sunt ușor de întreținut și de aranjat.

Dacă ești adepta părului scurt, poți opta pentru o tunsoare tip pixie cut. O mulțime de vedete internaționale poartă cu stil acest look, care este foarte ușor de întreținut, cu sau fără produse de styling.

Citește și: Coafuri la modă în 2023. S-au stabilit culorile și tunsorile pentru acest an. Ce se poartă și ce e demodat

Tunsoarea carre este o altă idee inspirată, dacă ești adepta unei lungimi medii a părului. Este potrivită atât pentru părul drept, cât și pentru cel ondulat. În plus, poți opta și pentru un breton asimetric sau unul de tip curtain bangs, care te ajută să arăți fresh în orice situație.

Dacă ești adepta părului lung, există numeroase tunsori și coafuri potrivite pentru tine. În plus, părul lung este ușor de aranjat, iar dacă ești pe fugă îl poți strânge pur și simplu într-o coadă sau un coc și ești gata să ieși din casă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *