Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară. Ce spunea marele actor

“Vreau să joc, să cânt, să fac oamenii să râdă”
Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară. Ce spunea marele actor

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie 2022, după o perioadă în care s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În iunie, când a împlinit 83 de ani, Alexandru Arșinel vorbea despre ultima dorință a lui.

Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară. Ce spunea în luna iunie, când a împlinit 83 de ani

Alexandru Arșinel s-a stins din viață fără ca această dorință să mai fie îndeplinită. Celebrul actor își dorea să mai fie măcar o dată pe scenă, să vadă publicul și să audă aplauzele spectatorilor.

„Mă visam pe scenă, la Boema… Mi-e dor de teatru, de multă lume în sală, de aplauze”, era ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, potrivit fanatik.ro.

“Vreau să joc, să cânt, să fac oamenii să râdă”

Alexandru Arșinel își lua energia din fericire oamenilor de la spectacole, din aplauze. Din păcate însă, din cauza problemelor de sănătate, în ultimele luni de viață nu a mai putut ajunge la teatru. În luna iunie, când a împlinit vârsta de 83 de ani actorul spera să revină pe scenă. Dorința lui era să joace, să cânte, să-i facă pe oameni să râdă. Așa va rămâne în memoria tuturor: vesel și gata să interpreteze orice rol.

“Voi reveni, sper, pe scenă. Nu acum, nu imediat. Aștept să se ‘înșurubeze’ teatrul în forma de acum, că nu vreau să deranjez, să nu spună cineva că mă bag eu peste. Nici nu știți ce răi sunt unii (…) Aș juca orice, nu îmi pasă, nu am pretenții. Vreau să joc, să cânt, să fac oamenii să râdă. Asta a și fost marea mea fericire a vieții mele, să îi facă, măcar un pic, să zâmbească pe oameni, de pe scenă”, mai spunea actorul.

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Ultimele săptămâni le-a petrecut în spital

Alexandru Arșinel a fost internat de mai multe ori în ultimele luni la diferite spitale din Capitală. De pe data de 15 septembrie se afla la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Ulterior a fost transferat la secția de Terapie Intensivă deoarece avea nevoie de o supraveghere mai atentă. Reamintim că actorul a fost operat anul trecut la inimă, iar în urmă cu  9 ani a făcut un transplant renal. De asemenea, Alexandru Arșinel suferea de diabet zaharat și probleme legate de tensiunea arterială.


Alexandru Arşinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, locul său de veci, pe care și-l alesese singur, încă din 2015.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8 166 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *