Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Mesajul profund pe care l-a transmis în mediul online

Actrița a fost răpusă de cancer
Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Mesajul profund pe care l-a transmis în mediul online

Rona Hartner a murit! Solista a decedat la vârsta de 50 de ani. În ultimele luni, ea ducea o luptă grea cu cancerul de plămâni și cel la creier. Cu toate că spera că se va vindeca, solista s-a stins din viață. Sora ei, Rinda Hartner, a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare!

Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață

Rona Hartner a decedat!  În urmă cu o lună, ea a publicat o imagine pe Facebook în care apărea machiată și aranjată. Deși fanii au crezut că se simte mai bine, în realitate, actrița transmitea un mesaj profund pentru Dumnezeu. Rona era credincioasă și spera ca Cel de Sus să facă o minune în cazul său.

„Nimeni nu luptă mai bine pentru mine decât Dumnezeul”, a fost mesajul scris de Rona, pe contul personal de Facebook.

Rona Hartner
Rona Hartner se ruga la Dumnezeu/ sursa foto: facebook

Citește și: A murit Rona Hartner. Doliu imens în showbiz

Sora sa i-a rugat pe fani să se roage pentru sănătatea artistei

Miercuri seara, 22 noiembrie, Rinda Hartner a transmis că sora ei nu se simte deloc bine și că își trăiește ultimele clipe din viață.

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a fost mesajul femeii.

Citește și: Ce roluri a jucat Rona Hartner în toată cariera ei de actriță. Filmele în care apare și nu știai că te-ai uitat la ea

Solista a fost măritată de două ori

Rona Hartner a divorțat de Rocco Sedano în 2008, după un an de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică.

„Din căsnicia cu fostul meu soț, Rocco Sedano, au rămas niște amintiri frumoase, nașterea fetei. Am râs, ne-am distrat împreună, dar cred că noi ne-am cam jucat de-a căsătoria și nu a fost treaba foarte serioasă. Nu am o satisfacție enormă să mă gândesc la acea perioadă. Pentru mine, rămâne un eșec, fiind prima căsătorie pe care a trebuit să o rup, dar suvenirurile sunt frumoase și încerc să le păstrez pe acestea, pe cele frumoase. Am decis să avem un copil, a fost în România cu mine, apoi ne-am certat și ne-am separat”, spunea solista, conform VIVA!

În 2019, Rona Hartner s-a separat de Herve Camilleri, cel de-al doilea soț, înainte de a afla că suferă de cancer la colon.

„Când am spus că m-am căsătorit cu întunericul, înseamnă că diferența a fost ca de la lumină la întuneric. Înainte de căsătorie era totul atât de minunat. După căsătorie a fost efectiv o schimbare atât de mare, deci din omul cel mai adorabil, cel mai calm, cel mai înțelegător, cel mai iubitor a devenit total invers. A încercat să mă izoleze, căci el nu mai suporta pe nimeni din jurul meu, nu mai suporta ritmul vieții mele, nu mai suporta nimic. (…) El a încercat să mă îndepărteze și de fiica mea, din nefericire”, a declarat Rona Hartner la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *