Vladimir Putin, o nouă apariție șocantă. Pete negre pe față, acoperite de machiaj

Vladimir Putin a transmis un video după absența de la Festivalul Național de la Soci
Vladimir Putin, o nouă apariție șocantă. Pete negre pe față, acoperite de machiaj

Absență neașteptată la meciul de hochei din cadrul Festivalului Național de la Soci, unde Vladimir Putin era așteptat. Președintele Rusiei a lipsit de la partida la care participă de obicei oficiali de top, oligarhi, lideri de securitate și celebrități. În schimb, a transmis un video unde fața sa a atras atenția.

Vladimir Putin era așteptat să joace în meciul de hochei de la Soci, însă nu și-a făcut apariția la eveniment. Liderul de la Kremlin a transmis un mesaj video, scrie thesun.co.uk.

Vladimir Putin, apariție șocantă: pete negre pe față, acoperite de machiaj

Conform sursei citate, în filmulețul transmis de Vladimir Putin s-a putut observa că ar avea pete negre pe față, acoperite de machiaj, lucru care denotă faptul că liderul de la Kremlin ar avea probleme de sănătate.  Aceasta ar fi explicația pentru absența sa de la meci.

„De obicei, această dată era salvată în calendarul său. Cu siguranță, ceva nu este în regulă, iar din acest motiv nu a participat”, spune o sursă din Rusia pentru The Sun.

Vladimir Putin era nelipsit de la meciul de hochei. În anul 2019 a marcat opt goluri. De asemenea, în mai 2021, liderul de la Kremlin spunea că hocheiul îi oferă o calitate superioară vieții.

„Te ajută să îți prelungești viața, să ai o calitate a vieții superioară”, spunea Vladimir Putin.

Informații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

Recent au apărut multe informații cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Media rusă General SVR a publicat de curând declarațiile unui fost soldat rus de rang înalt cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

“Medicii spun că este nevoie de operație, însă momentan nu a fost stabilită data. Va fi supus unei intervenții chirurgicale și o perioadă va fi incapabil să își desfășoare activitățile firești. Știm foarte bine că are cancer și boala Parkinson, așa cum am spus de multe ori. Maladiile progresează”, a spus fostul soldat de rang înalt.

Potrivit investigațiilor recente ale unor jurnaliști ruși, Vladimir Putin ar fi în permanență înconjurat de medici.

6.4 67 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Putin , prin video lansat , a transmis mesajul ca lumea actuala este o minciuna, o schizofrenie mondiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.