Zodii de femei cicălitoare. Sunt un adevărat coșmar pentru bărbați

Află care sunt nativele zodiacului care reușesc să-i enerveze cu toanele lor chiar și pe cei mai răbdători bărbați.
Zodii de femei cicălitoare. Sunt un adevărat coșmar pentru bărbați

Zodii de femei cicălitoare pe care bărbații le evită. Toată femeile au mici ciudații care îi înnebunesc pe partenerii lor. Cu toate acestea, anumite native din zodiac tind să exagerze și reușesc deseori să-i enerveze pe iubiții lor.

Între acestea, toanele, egoismul și încăpățânarea excesivă sunt doar câteva dintre aspectele pregnante ale personalității lor, deloc măgulitoare. Sunt un adevărat coșmar pentru bărbați

Zodii de femei cicălitoare

Berbec

Femeile Berbec sunt cosiderate pe bună dreptate cele mai încăpățânate native ale zodiacului. Nu le place să asculte sfaturi și se aruncă deseori cu capul înainte, fără a fi preocupate de consecințele acțiunilor lor. Dacă te-au rănit, este vina ta că ești prea sensibil. Nu aștepta scuze, pentru că nu o să le privești. Sunt egoiste, imature și determinate să caute ceea ce își doresc. Ele nu intenționează să fie stăpâne sau rebele, dar nici nu sunt dispuse să-și schimbe comportamentul pentru. Într-o relație vor independență totală. Ele știu exact ce au de făcut și au întotdeauna dreptate. Femeile Berbec sunt lideri sau niște persoane singuratice. Orice comentarii ăe acest subiect se poate transforma rapid într-o bătălie majoră.

Taur

Femeia Taur este teritorială și protectoare cu toată lumea și mai ales cu persoanele care-i sunt dragi. Toate bune până aici, până intră în rolul de femeie posesivă și neînțeleasă. Adoră atenția, afecțiunea și se așteaptă să fie des surprinsă cu declarații de dragoste. Dacă nu le primește, se va considera neiubită și abandonată. Nu mai poți evita o ceartă cu femeia din zodia Taur,  odată ce mintea ei este hotărâtă în această direcție. Poate fi maleabilă, dar în momentele tensionate devine foarte cicălitoare.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane ancorate în realitate, care controlează fiecare detaliu al vieții lor. Așa că urăsc spontaneitatea, de aceea nu apreciază invitațiile surpriză sau vizitele neanunțate. Totul trebuie să fie bine pus la punct într-o relație și să nu le dea peste cap rutina. Femeile din această zodie gândesc foarte realist, de aceea nu reușesc să se detașeze pentru a trăi clipa. Vor atenție, dar partenerul lor trebuie să ghicească momentul oportun pentru a le răsfăța. În plus, obsesia lor pentru curățenie este cu adevărat înspăimântătoare de îndurat. Orice lucru care nu este la locul lui poate declanșa un scandal de proporții.

Scorpion

Femeile din zodia Scorpion sunt recunoscute și apreciate pentru sexualitatea lor debordantă. Asta nu înseamnă că bărbaților le este ușor să ajungă acolo. Sunt greu de cucerit și le pace chiar să ațâțe și să privească bărbații în suferință. Acest lucru le face pe native să se simtă într-o poziție de putere. Se ascund în spatele unei măști de mister și secrete, pe care cei mai răbdători bărbați vor trebui să le deslușească. Capătă foarte greu încredere în partenerul lor și deseori au tendința să facă acuzații nedrepte. De aici poate lua naștere o adevărată dramă amestecată cu paranoia.

 

6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.