Zodiile al căror destin se schimbă radical în 2023. Primesc mari lovituri și vor avea de înfruntat situații dificile

Zodiile care se vor bucura de câștiguri financiare în 2023
Zodiile al căror destin se schimbă radical în 2023. Primesc mari lovituri și vor avea de înfruntat situații dificile

Zodiile al căror destin se schimbă radical în 2023. Anul viitor vine cu tot felul de surprize. Pentru unii plăcute, pentru alții mai puțin plăcute. Însă ceea ce trebuie să remarcăm în contextul astral al lui 2023 este faptul că fiecare dintre noi vom avea parte de situații care ne vor pune la încercare. Vor exista perioade lungi de retrogradare ale unor astre, ceea ce va duce la schimbări profunde.

Zodiile al căror destin se schimbă radical în 2023

Anul viitor, planete precum Mercurs, Venus, Marte, Jupiter și Saturn vor avea fiecare perioade lungi de retrogradare, ceea înseamnă că toate zodiile vor fi afectate și vor trebui să facă față unor evenimente și situații incerte.

2023 va fi un an marcat de schimbări și răsturnări de situație. Vom pierde echilibrul de care ne bucuram până acum, iar fiecare dintre noi va căuta soluții și căi pentru a-și organiza viața într-un mod cât mai simplu.

Chiar dacă ne vom lovi de situații complicate, iar obstacolele vor fi, poate, chiar și mai mari decât până acum, în cele din urmă vor reuși să le depășim.

Plantele retrograde și zodiile direct influențate

Retrogradările lui Mercur și Venus ne obligă să reevaluăm cariera, să găsim soluții mai bune de câștig și să ne schimbăm prioritățile. Tranzitul lui Jupiter în zodia Taur ne avertizează să fim mult mai precauți în ceea ce privește situația materială și bugetul familiei.

Iar perioadele de retrogradare ale lui Saturn, Neptun și Uranus anunță evenimente sociale și politice care vor avea un impact negativ asupra dezvoltării societății. Multe domenii vor fi afectate pe termen lung și va fi nevoie de o adaptare a măsurilor economice.

  • 1 – 12 ianuarie: Marte retrograd în Gemeni
  • 1 – 18 ianuarie: Mercur retrograd în Capricorn
  • 1 – 23 ianuarie: Uranus retrograd în Taur
  • 21 aprilie – 15 mai: Mercur retrograd în Taur
  • 17 iunie – 4 noiembrie: Saturn retrograd în Pești
  • 30 iunie – 6 decembrie: Neptun retrograd în Pești
  • 23 iulie – 4 septembrie: Venus retrograd în Leu
  • 23 august – 15 septembrie: Mercur retrograd în Fecioară
  • 3 septembrie – 31 decembrie: Jupiter retrograd în Taur
  • 13 decembrie – 2 ianuarie 2024: Mercur retrograd în Capricorn

Cum vor fi influențate zodiile în 2023

Potrivit astrologilor, în 2023, se pare că zodiile de aer vor fi cele mai avantajate. Astfel Gemenii, Balanțele și Vărstorii vor avea parte de perioade mai lungi de bunăstare, de fericire în cuplu și stabilitate la locul de muncă, potrivit Libertatea.ro. Însă și celelalte zodii vor simți influența planetei Venus, dar mai cu seamă în a doua parte a anului.

Zodiile de apă – Rac, Scorpion și Pești – vor întâmpina ceva dificultăți financiare, însă vor scăpa de ele în primele trei luni ale anului viitor.

Până la jumătatea lui 2023, zodiile de foc – Berbec, Leu, Săgetător – vor reuși să scape și ele de problemele de la serviciu.

În schimb, de perioade ceva mai dificile vor avea parte nativii zodiilor de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn. Aceștia vor întâmpina dificultăți atunci când vine vorba de începerea unor noi proiecte.

Citește și: „Horoscop decembrie 2022. Zodia care dă lovitura la final de an. Are parte, în sfârșit, de viața mult visată

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.9 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.