A murit Lucia Moraru, văduva actorului Marin Moraru: “Într-o zi sfântă de Paște a plecat la ceruri”. De ce boală suferea

Zi neagră pentru lumea radioului!

Doliu uriaș în lumea radioului românesc! La circa opt ani de la moartea regretatului actor Marin Moraru, soția sa, Lucia Moraru, a plecat, la rândul ei, către ceruri. Cei doi s-au iubit mai bine de jumătate de secol. Vestea tristă a fost dată chiar pe rețelele sociale, de Elena Postelnicu, jurnalistă la Radio România Actualități.

A încetat din viață soția regretatului Marin Moraru

Văduva lui Marin Moraru s-a stins din viață chiar în preajma sărbătorilor pascale, după aproximativ opt ani de la moartea celebrului actor. Lucia Moraru a fost un important om de radio.

Ea a lucrat în acest domeniu circa 40 de ani, iar cei care i-au fost colegi nu au uitat-o. De fapt, vestea tragică a fost dată chiar de către Elena Postelnicu, jurnalistă la Radio România Actualități.

”Într-o zi Sfântă de Paște am aflat că o persoană extrem de dragă sufletului meu – doamna Lucia Moraru – The President cum îi plăcea să i se spună uneori la Radio – a plecat la Ceruri, spre Lumina. Nu am cuvinte! …

Abia așteptam să o revăd, când urma sa ajungem pe la București. Și de ziua ei, pe 2 mai, i-am promis ca vom trece să o îmbrățișăm….Vom trece…însă nu acasă,…ci acolo unde mergeam des cu ea … la Marinuș. Doamna Lucia (din respect nu puteam să-i spun pe nume, chiar dacă se supară des pe mine) mi-a fost ca o a doua mamă.

La Radio, mă dojenea când nu eram atentă, dar imediat mă și îmbrățișa, mă lua peste tot cu ea și chiar ne-a găzduit de foarte multe ori acasă la ea…unde ne aștepta cu fel de fel de mâncăruri pregătite chiar de ea.

Iar când au murit părintii mei…ea mi-a fost alături moral și a contat foarte mult. Drum bun Lucia…Nu te voi uita niciodată!”, a scris Elena Postelnicu, pe Facebook.

Lucia și Marin Moraru, o poveste de iubire impresionantă

Soții Moraru au trăit o poveste de iubire impresionantă, care a durat nu mai puțin de 52 de ani. Ulterior, moartea i-a despărțit. Primul care a părăsit această lume a fost îndrăgitul actor. Lucia și Marin Moraru s-au cunoscut în anul 1964 și s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Astfel, după numai câteva întâlniri, actorul și-a dat seama că Lucia este femeia cu care vrea să-şi petreacă tot restul vieţii şi a cerut-o în căsătorie. Cei doi și-au unit destinele pe data de 24 februarie, cu toate că la acea vreme Lucia era încă elevă la liceu.

Citește și Claudiu Bleonț s-a gândit deja la ce meserie ar vrea să urmeze fiica lui: ”Sigur, ea are doar 10 ani” VIDEO EXCLUSIV!

Lucia Moraru a suferit cumplit după moartea soțului

Marin Moraru s-a stins din viață pe data de 21 august 2016. Actorul avea 79 de ani și se lupta cu o boală necruțătoare.

De altfel, el și-a dat ultima suflare la spitalul Elias din București, unde era internat de mai multe zile.

Lucia Moraru a trecut cu greu peste această pierdere. La un moment dat, ea a mărturisit că îl visează deseori pe cel care i-a fost soț.

”Nu vreau să râdă lumea de mine, dar încă îl mai visez. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite. Doar îl visez. Nu-mi amintesc să-mi spună ceva sau mai știu eu ce nebunii, cum am mai citit sau aflat prin diverse părți.

Alteori mi se întâmplă să-l simt prezent lângă mine. Doar o prezență foarte plăcută, așa cum știa el să se facă simțit. Atât și nimic mai mult! Dar tocmai acest lucru m-a făcut, cel mai probabil, să pot să depășesc despărțirea de el”, a declarat, acum ceva timp, femeia, potrivit Cancan.

Citește și Anunțul făcut de Spitalul Militar din Cluj-Napoca despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: ”Nu a contractat nicio infecție nosocomială”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este Florentina, tânăra de 21 de ani din Făgăraș care a sfârșit tragic. A...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *