Anamaria Prodan, decizie îndrăzneață la 51 de ani. Ce și-a făcut impresara pe corp: “S-a terminat şmecheria în România”

Anamaria Prodan: ”Fiecare cu nebunia lui”

Scris de: Daoud Andra

25 Apr. 2024

Anamaria Prodan se poate lăuda că este în cea mai bună formă din viața ei. La 51 de ani, impresara acordă o mare atenție felului în care arată, iar de curând a luat o decizie surprinzătoare. Ce schimbări a ales să facă în ceea ce privește aspectul fizic.

Ce își face Anamaria Prodan, la 51 de ani

După o perioadă tulbure pe plan personal, Anamaria Prodan și-a găsit din nou liniștea și fericirea. Este îndrăgostită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ronald Gavril, iar acest lucru o inspiră să facă anumite schimbări în ceea ce privește aspectul fizic.

Impresara a hotărât, de curând, să își mai adauge câteva tatuaje la colecția pe care o are deja pe piele. A început cu unele pe braț și a documentat tot procesul. Femeia de afaceri s-a filmat la salonul de tatuaje, chiar în timpul procedurii. Chiar dacă a ales o zonă dureroasă, Anamaria Prodan este convinsă că rezultatul va merita. După ce termină cu brațele, impresara vrea să își mai facă unele tatuaje pe spate.

Vezi și: Cu ea s-a iubit Ronald Gavril înainte de relația cu Anamaria Prodan. Cine este și cum arată Elena Lungu, e total diferită de celebra impresară

”Îmi face acum niște tatuaje de s-a terminat șmecheria în România. Ce frumos e! Acolo o să fie durerea mare, chiar sub braț. O să vă arăt la final… După ce termin cu mâna, mă întorc la spate, că mai am de completat spatele. Fiecare cu nebunia lui! Să vezi opera de la final”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, decizie îndrăzneață la 51 de ani. Ce și-a făcut impresara pe corp
Anamaria Prodan are numeroase tatuaje pe piele

A acoperit tatuajul cu chipul fostului soț

Anamaria Prodan a avut pe spate un tatuaj cu portretul familiei ei, făcut în perioada în care era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf. De asemenea, a avut și numele antrenorului scris cu cerneală pe piele. În ceea ce privește numele, aceasta a modificat tatuajul și a adăugat Jr. la final, transformându-l în numele fiului ei și al antrenorului.

În ceea ce privește tatuajul cu chipul lui Reghe, femeia de afaceri spunea inițial că nu îl va acoperi, ci îl va lăsa acolo, pentru că face parte din trecutul ei. Ulterior s-a răzgândit și a ales să acopere chipul fostului soț cu altceva, după cum a declarat tot ea.

Vezi și: Ce secret a aflat Anamaria Prodan despre mama iubitului ei, Ronald Gavril. Chiar ea a dezvăluit totul: “Nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta”

”Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să e șterg. Am mult, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu aproape doi ani, însă a revenit asupra deciziei.

În prezent, în locul chipului lui Reghe de pe spatele ei se află trei trandafiri. La rândul său, antrenorul a renunțat la tatuajul cu numele fostei soții.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *