Cătălin Botezatu, despre secretul bronzului său permanent: „Pe la 30 de ani, am descoperit o cremă. Rămâneai tăciune un an” EXCLUSIV

Cătălin Botezatu: ”Sunt femei care nu sunt la fel de pedante, dar le învățăm noi bărbații dacă trebuie”

Indiferent de anotimp, Cătălin Botezatu afișează un bronz perfect, chiar și dacă sunt perioade când nu are timp să-l întrețină prin vacanțe exotice. Designerul ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, ce produse folosește la plajă și cum își întreține bronzul. De altfel, Botezatu este de părere că nu este nicio rușine ca un bărbat să folosească creme sau alte produse de îngrijire corporală.

”Te poți bronza cu produse de protecție 50. Chiar folosesc”

Designerul Cătălin Botezatu nu este admirat doar pentru modul în care își îngrijește apectul fizic, ci și pentru faptul că, indiferent de anotimp, designerul afișează un bronz perfect. Culmea este că nu adoarme pe plajă și nici nu este săptămânal în vreun loc exotic, ci pur și simplu a învățat mici trucuri care-l ajută să aibă un bronz permanent.

„Eu am venit din Egipt, acolo unde am muncit, am fost la filmări. Arăt așa de bine datorită produselor de bronzat. Am pornit de la produse cu factor de protecție 50 și am ajuns la factor de protecție 30.
Gândește-te că te poți bronza cu produse de protecție 50.  Chiar folosesc. Prietena mea Diana Baicu îmi trimite aceste produse cu factor de protecție mare, am chiar și un produs special, doar pentru nas, e o chestie mică ca un stick, și nu se mai înroșește, se bronzează uniform, după cum vedeți. Deci fără produsele ei nu plec de ani de zile”, ne-a declarat Cătălin Botezatu.

Nu mereu a fost așa ci odată cu înaintarea în vârstă și conștientizarea faptului că trebuie să acorde o atenție mai mare pielii.

„La 20 de ani, foloseam niște produse pe care mama le avea, din acestea naturiste, după care, pe la 30 de ani, am descoperit o cremă, eu îi spuneam cremă de ghete, că nu avea niciun factor de protecție, te bronzai de rămâneai tăciune un an de zile. Dar, acum, e ușor nociv pentru o piele mai îmbătrânită, hai să spunem adevărul, obișnuiesc să folosesc factor de protecție”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Catalin Botezatu, secretul bronzului sau permanent
Catalin Botezatu, secretul bronzului sau permanent

În copilărie, mama lui îi curăța tenul cu ”Lapte Doina”

De altfel, Cătălin Botezatu mărturisește că a intrat în lumea cremelor și a produselor dermatocosmetice încă din copilărie, când mama lui îi curăța tenul cu celebrul „Lapte Doina”. Odată intrat în lumina reflectoarelor, designerul a conștientizat și mai tare că machiajul de televiziune îi afectează pielea, așa că nu s-a sfiit niciodată să folosească produse de îngrijire profesionale.

„Este cea mai mare lipsă de cultură să spui, în secolul acesta, că produsele de îngrijire sunt doar pentru femei. Crema de față, de corp, este o cremă de întreținere pe care toți bărbații trebuie să le folosească. Atunci când te respecți, bineînțeles. Dacă nu te respecți și zici că nu mai contează cum arăți, atunci…Eu mă respect în primul rând pe mine, îmi respect iubita, oamenii, publicul, fanii. Când arăți bine, când te dai cu toate aceste creme, o faci pentru tine, pentru cei din jurul tău. Ești un exemplu demn de copiat”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

”Mai sunt unele femei care spun că bărbații stau mai mult în baie decât ele”

Spre bucuria lui, din ce în ce mai mulți bărbați îi cer sfaturi după ce văd că postează anumite produse pe site-urile sociale.

„Foarte mulți bărbați văzând că eu pun pe Instagram aceste creme au început să se intereseze de ele și le folosesc. Ce e așa de rău? Mai sunt unele femei care spun că bărbații stau mai mult în baie decât ele. Păi, dacă se spală mai mult decât ele… Dar, sunt bărbați mai pedanți. Sunt femei care nu sunt la fel de pedante, dar ce să facem, le învățăm noi bărbații dacă trebuie”, a mai povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce îți așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *