Cum au apărut Antonia și Andreea Tonciu pe plajă în Dubai. Imaginea cu ele în costum de baie a scăpat pe internet

Cum au reacționat fanii când le-au văzut

Scris de: Daoud Andra

10 May. 2024

Dubaiul este o destinație de vacanță aleasă de mulți români, inclusiv vedete. Coincidența face că Antonia și Andreea Tonciu s-au intersectat fix în aceeași perioadă în vacanță și au făcut plajă împreună. Cele două au imortalizat momentul, iar Tonciu a publicat o fotografie pe rețelele de socializare.

Antonia și Andreea Tonciu s-au întâlnit la plajă în Dubai

Vedetele profită de fiecare dată când au câteva zile libere, pentru a se relaxa departe de țară. Dubaiul este o destinație preferată de multe celebrități de la noi, pentru că se ajunge ușor și este cald tot timpul anului. Zilele acestea, Andreea Tonciu și Antonia se află, împreună cu familiile, în vacanță în același loc.

Artista și fosta asistentă TV s-au întâlnit la plajă și nu au putut să nu imortalizeze momentul pentru fanii lor de pe rețelele de socializare. Tonciu a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de Antonia și a scris în dreptul ei ”Cu frumoasa mea”. Andreea Tonciu a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, cu roșu și albastru, de la brand-ul Louis Vuitton. Antonia, pe de altă parte, a ales un costum din două piese, cu imprimeu de leopard, care i-a pus în valoare silueta.

Vezi și: Cum a apărut Antonia la un meci de fotbal din România. Artista a atras toate privirile suporterilor

”Antonia superbă ca întotdeauna”, ”Cele mai frumoase femei”, ”E superbă Antonia, nu am ce zice”, ”Antonia cea mai frumoasă”, ”Câtă frumusețe” – au fost câteva dintre comentariile primite de Tonciu la postare, pe lângă cele peste 10.000 de like-uri.

Cum au apărut Antonia și Andreea Tonciu pe plajă în Dubai. Imaginea cu ele în costum de baie a scăpat pe internet
Tonciu și Antonia, la plajă în Dubai

Andreea Tonciu nu se uită la bani când vine vorba despre vacanțe

Fosta asistentă TV și soțul ei profită de fiecare dată când au timp liber, pentru a se relaxa în vacanțe. Cei doi aleg adesea destinații exotice și resort-uri de lux pentru a se relaxa singuri sau împreună cu fiica lor. Una dintre destinațiile lor favorite pentru relaxare, pe lângă Dubai, este Turcia. Anul trecut, Tonciu și familia ei au petrecut trei săptămâni într-un resort de lux din această țară, iar suma pe care au plătit-o pentru concediu nu a fost deloc mică.

Vezi și: Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune. „Mă plictisesc stând acasă” VIDEO EXCLUSIV

”Sunt de trei săptămâni în vacanță, am venit de pe 30 iunie cu nouă familii. Ei au stat o săptămână, iar după o săptămână au venit alți prieteni, vreo nouă familii. Ei pleacă mâine, iar noi ne întoarcem duminică noaptea. Noi iubim Turcia, în fiecare an venim aici și stăm câte o lună-o lună jumătate. Ne place foarte mult, mai ales pentru Rebecca, se simte foarte bine”, a povestit Andreea Tonciu, vara trecută, potrivit Spy News.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *