Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care primește mulți bani și valoare personală VIDEO EXCLUSIV

Scris de: Irina Maria

17 Mar. 2024

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care primește mulți bani și valoare personală VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. A treia săptămână a lunii martie vine cu noi provocări și experiențe noi pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024

Pe 20 martie, la ora 5:07 AM, dăm start la un nou an astrologic! Soarele intră în Berbec, o să fie puternic și o să ne încălzească pe toți. Ieșim din amorțeală, moleșeală, inerție. Începem să trăim. Este echinocțiul de primăvară, ziua este egală cu noaptea și începe sezonul Berbecilor. Pe 23 martie, planeta Marte, guvernatorul lor, își schimbă domiciliul din Vărsător în Pești. Acolo întâlnește Venus în Pești, planetă intrată pe 11 martie acolo. Iubirea și cu masculinitatea se întâlnesc, vom avea căldură și blândețe, iubire, armonie.

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Vă treziți la viață! Pe 20 martie, Soarele intră în zodia dvs, vă activează, vă dă energie. Vine pe strada dvs, cum se zice. Veți sta în atenție, sunteți vedeta săptămânii. Marte vă dă multă ambiție, intuiție. Până pe 23 martie este în Vărsător, apoi intră în Pești unde o întâlnește pe Venus. Până atunci aveți multă ambiție legată de proiectele de viață. După 23 martie, când Marte intră în Pești, vi să dă foarte multă intuiție. Venus, alături de Saturn și Neptun, vă dă multă energie, creativitate. Se află într-o relație bună cu Jupiter din Taur, care se află pe casa a doua a banilor. Vă aduce foarte mulți bani și oportunități financiare. Radiați, sunteți plini de vitalitate. Puteți să începeți tot ceea ce v-ați dorit. Este momentul de start. Jupiter din Taur vrea să vă aducă bani mulți, dar dacă nu aveți curaj de a începe lucruri, nu se poate materializa.

Taur / Ascendent Taur

Soarele intră în Berbec și vă dă curaj, putere, vă aduce prieteni buni pe care vă puteți sprijini. Trebuie să vă folosiți relațiile, prietenii pe care i-ați făcut pentru că e săptămâna de începuturi, de acțiune, de start. Doar așa, prin ei, veți putea primi în viața dvs norocul și prosperitatea pe care vi le doriți. Venus, guvernatorul dvs, se afla în Pești pe casa a 11a, a grupului social și a proiectelor de viață. Radiază și vă trimite foarte multă creativitate, farmec, vă trimite la evenimente unde veți străluci, veți avea farmec. Jupiter din Taur vă susține și vă propulsează pentru începuturile din această săptămână. Singura condiție este doar să aveți curajul de a începe, de a porni la drum.

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Soarele intră în Berbec și dă un start relațiilor de prietenie, de binefacere, al activităților în care sunteți buni, în care vreți să oferiți. Vă aduce idei și proiecte noi, noi șanse și oportunități. Aveți un mare sprijin astral pe acest domeniu al carierei. Marte și Venus din Pești vă aduc idei inovatoare, un sprijin mare astral în acest domeniu al scopului dvs de viață. Domeniul în care străluciți, casa carierei. Sănătatea este mai bine aspectată, după ce ați avut parte de slăbiciuni, de boală. Sunteți mai vitali. Până pe 23 martie, planeta Marte vă aduce un chef de a călători, vă deschide domeniul al excursiilor. Vă dă chef de a fi, din nou, vital și activi, să vă bucurați de viață. După 23 martie, Marte ajunge pe casa carierei. Vă radiază multă creativitate și prosperitate pe domeniul începutului în carieră. Vă reluați vitalitatea, sănătatea, cheful de viață.

Rac / Ascendent Rac

Soarele în Berbec este pe casa a zecea, a carierei și vă face să străluciți, să fiți prosperi, să aveți prestanță și noroc în a fi văzuți. Începeți să vă doriți să fiți cineva, să fiți văzut. Trebuie doar să aveți curajul să vă arătați, să vorbiți despre voi, să aveți un scop, un plan bine pus la punct. Este momentul să acționați în acest sector al carierei pentru a vă putea onora propria persoană. Planetele din Pești, care sunt pe casa a noua, vă ajută să călătoriți, să studiați, la examene sau la școală. După 23 martie, planeta Marte va intra în Pești unde se întâlnește cu Venus. Vă activează noi dorințe și începuturi legate de vacanțe și călătorii. Sunteți încă învăluiți în energia blândă, iubitoare a semnului de apă. Sunteți în trigon cu Peștele, unde se află Saturn, Neptun, Venus și Marte.

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Leu / Ascendent Leu

Soarele în Berbec, de pe casa a noua, a proiectelor de viață, a grupului social, vă face și mai focoși, mai strălucitori, sunteți energizați. Aveți dorința de a fi, de a străluci, de a fi în centrul atenției, de a fi puternic. Aveți grijă la dornița de a cheltui foarte mult pentru aspectul dvs, pentru imagine. De pe 23 martie, Marte intră în Pești unde întâlnește Venus. Este segmentul casei a opta, financiară și vă face cheltuitori. Cheltuiți fără măsură, aproape necontrolat. Dar puteți străluci și fără a risipi mulți bani!

Fecioară / Ascendent Fecioară

Sorele în Berbec vă aduce soare pe casa a opta, a detașării, a vieții și a morții, a regenerării. Veți avea o energie puternică, veți putea să vă detașați mai mult de griji și de nevoi. Este o casă financiară care vă aduce în prim plan multe idei de cum să investiți, cum să faceți rost de bani. Implică și partenerul de viață. După 23 martie, Marte va intra în Pești și vine pe casa a șaptea, a partenerului de viață, a parteneriatelor în afaceri. Va întâlni planetele Venus, Saturn și Neptun și vor face să aveți neplăceri pe teritoriul relațiilor. Atenție la dispute, procese, conflicte. Ați devenit puternici, dintr-o dată, și simțiți nevoia să puneți la punct oamenii care v-au supărat. Puteți da naștere la evenimente neplăcute și ar fi păcat.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Soarele în Berbec vă activează casa a șaptea, a relațiilor, a parteneriatelor, a partenerului de viață. Veți avea o energie maximă pe acest teritoriu. Cei care sunt singuri își doresc o relație, dar mai mult decât atât, o și pot avea. Singura condiție impusă este să inițiați relații, să vreți să vă duceți la întâlniri. Vă este activată casa muncii și a sănătății, unde intră după 23 martie planeta Marte, care vă trimite, vă aduce energie pentru a întreprinde noi acțiuni și demersuri pentru sănătate, pentru a căuta noi terapii, remedii, a vă duce la doctori.

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Soarele în Berbec vă activează casa a șasea, a muncii, a sănătății, a rutinei, casa în care sunteți în slujba cuiva, sunteți supuși. Planeta Venus din Pești este în casa a cincea, casa bucuriei de a trăi, a fericirii, a prosperității. Ea vă aduce multă distracție, mult chef, multă creativitate. Din 23 martie, tot aici apare și Marte, care intră în Pești și i se alătură lui Venus. Iese distracție! Lăsați grijile deoparte, bucurați-vă de viață, distrați-vă.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Soarele în Berbec vă activează casa a cincea, a prosperității, a bucuriei de a trăi, a fericirii, a copiilor. Dați foarte multă atenție iubirii, relaxării, jocului. Sunteți din nou copii și vă bucurați de viața dvs! Jupiter, guvernatorul dvs, este în Taur și activează casa a șasea a sănătății. Vă susține sistemul imunitar, sănătatea. Venus și Marte se vor întâlni după 23 martie, când Marte intră în Pești pe casa a patra, a familiei. Vă activează proiecte de familie sau o petrecere mare, sărbătoriți pe cineva, multe neamuri la masă. Pot apărea tensiuni, atenție.

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Soarele în Berbec vă activează casa a patra, a familiei, a sufletului, în care vă relaxați și vă simțiți bine când vă întoarceți de la job sau de pe drum. Este o săptămână în care Venus e în Pești pe casa a treia, a comunicării. Vă aduce multă creativitate, multă comunicare blândă, apropiată cu vecinii, cu rudele, cu prietenii. Venus vă ajută în studii, la examene, vă aduce noi începuturi în cursuri care doar v-au făcut cu ochiul, până acum. Puteți să vă bucurați de această influență a planetei pentru a alege studii de calitate, care să vă aducă diplome. Marte intră în Pești pe 23 martie, tot în casa a treia, lângă Venus. Vă susține la școală și la drumuri noi.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Soarele în Berbec va fi pe casa a treia, a comunicării, a relațiilor, a contractelor, a ofertelor, a ideilor. Vă aduce o efervescență în comunicare, vreți să învățați mult, nu știți ce carte să începeți, la ce curs să vă duceți. Veți avea un chef imens de a acumula. Venus din Pești vă aduce mulți bani și valoare personală. Este o energie puternică, blândă, creativă care va fi energizată de Marte, care vine în Pești după 23 martie. Vă ajută să acționați, să vă creșteți valoarea prin tot felul de acțiuni, întâlniri, comunicare, cursuri. Nu uitați de Pluto, care se află în Vărsător. Sunteți în plin proces de transformare. Tot ceea ce vă aduce energie trebuie folosite pentru a vă reconstrui viața.

Citește și: Cele 5 zodii care au șanse mari să câștige la Loto în martie 2024. Astrele sunt de partea lor, norocul le surâde la începutul primăverii

Horoscop săptămâna 18-24 martie 2024. Pești / Ascendent Pești

Soarele în Berbec va fi pe casa a doua, a banilor și a valorii personale. Vă ajută să vă gestionați mult mai bine finanțele, să vă descoperiți noi talente. Vă dă idei foarte bune să faceți bani cu talentele. Începeți să fiți creativi, vă puneți la treabă, vă doriți valoare și bani. Marte intră în Pești, unde întâlnește planeta Venus. Se vor debloca foarte multe proiecte, vise, idei legate de călătorii, de tot ceea ce vă doreați, dar nu se putea întâmpla. Aveți foarte mult curaj și multă putere de a vă simți vii, curajoși și vitali. Soarele din Berbec aduce un nou început.

Citește și: Zodiile cărora le pune Dumnezeu mâna în cap. Primesc protecție divină, toate dorințele lor se îndeplinesc

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *