Horoscop zilnic 4 octombrie 2022. Luna intră în zodia Vărsător. Vești bune pentru mai mulți nativi

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru această zi
Horoscop zilnic 4 octombrie 2022. Luna intră în zodia Vărsător. Vești bune pentru mai mulți nativi

Luna intră astăzi în zodia Vărsător și ne stimulează să ieșim din tipare, să fim mai nonconformiști și mai deschiși schimbărilor care apar în viața noastră. Asemenea tranzitului anterior, poate veni cu o stare de detașare emoțională. Suntem atrași de lucruri inedite și persoane originale și punem mai mult preț pe activitățile intelectuale. Totodată, Luna va forma aspecte de susținere atât cu Jupiter, cât și cu Venus și ar trebui să fim mai atenți la tendința de a exagera în diferite contexte.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022. Nativii Berbec pot primi o propunere pentru un proiect profesional

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul Lunii te susține să ieși la evenimente, să te întâlnești cu prietenii și vei observa că ești mai sociabil decât de obicei, însă ai grijă în fața căror proiecte te deschizi. S-ar putea ca cineva din anturaj sau un colaborator să-ți propună un proiect profesional care să necesite și o investiție din partea ta, context care nu este tocmai recomandat, dat fiind că Luna va forma și un careu cu Uranus din sectorul financiar.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează sectorul carierei tale și te poate pune în diferite ipostaze destul de provocatoare, fie din punctul de vedere al funcției pe care o deții, fie din punctul de vedere al responsabilităților care îți revin. Ai mai multă grijă la imaginea ta și încearcă să apelezi la diplomație și să fii mai deschiși schimbărilor profesionale care apar.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna îți activează axa comunicării și s-ar putea ca astăzi să ai parte de niște dialoguri neprevăzute, să primești informații neașteptate sau să-ți vină niște idei ingenioase grație cărora să rezolvi anumite situații cu care te confrunți. Ascultă sfatul persoanelor cu experiență și evită confruntările directe pe teme legate de principii, credințe și valori.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce într-un mod neașteptat o rezolvare a unei situatii financiare cu care te confrunți de ceva vreme. Poate fi vorba de returnarea unei datorii sau de o cale pe care o descoperi pentru a ieși dintr-o situație complicată care ți-a creat panică, frustrare și o stare anxioasă.

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022. Nativii Leu sunt sfătuiți să profite de această zi

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și aspectele favorabile pe care le formează cu restul planetelor îți oferă ocazia unor discuții și lămuriri cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu persoanele cu care desfășori activități profesionale. Profită de această zi pentru că s-ar putea ca mâine situația să se schimbe radical și să ai parte de limitări sau impuneri fortate din partea celorlalți.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul Lunii de astăzi prin sectorul muncii și al sănătății te ajută să rezolvi niște situații profesionale cu care te-ai confruntat de ceva vreme și să mai scapi de stres. Îți pot veni niște idei inedite prin care să deblochezi un proiect. Unii nativi pot îndrăzni să ceară inclusiv o creștere salarială și răspunsul poate fi în favoarea lor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul iubirii tale și, grație faptului că formează doar aspecte pozitive, te vei bucura de o stare de spirit bună și de o mai mare deschidere către activitățile care îți fac plăcere. Vei reuși să te apropii mai mult de persoana iubită, să petreci timp cu copiii și să-ți exprimi mai ușor talentele și creativitatea.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul familiei și te susține în comunicarea cu cei dragi. Poți ajunge la o înțelegere în privința unor activități gospodărești și vă puteți sprijini reciproc. Mai dificile pot fi abordările care vizează o moștenire sau un bun de patrimoniu, o situație ce ține de actele unui bun imobiliar.

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022. Nativii Săgetător câștigă teren într-o negociere

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna tranzitează sectorul comunicării și te face mai sociabil, mai dornic de lămurit anumite situații, așa că s-ar putea să deschizi dialoguri pe teme neașteptate, care să-i ia prin surprindere pe cei din jur. Câștigi teren într-o negociere sau într-o dezbatere și vei ști cum să atragi de partea ta, prin vorbe, persoanele de care ai nevoie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei vine cu schimbări în plan financiar, însă schimbări relaționate cu locul de muncă, cu sarcinile pe care le ai, poate cu programul care se vor dovedi a fi în favoarea ta. Discuțiile cu superiorii pe teme legate de salarizare se pot încheia, de asemenea, în avantajul tău.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin zodia ta și-ți aduce energie, intuiție, percepții subtile, originalitate și foarte mult curaj în a spune lucrurilor pe nume. Poți descoperi informații prețioase, poți afla un secret sau poți purta niște discuții care să schimbe radical și în favoarea ta o situație din viața personală.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei îți cere să te odihnești mai mult, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Evită să te suprasoliciți și stai departe de persoanele care îți consumă energia. S-ar putea ca unii nativi să se confrunte cu probleme legate de circulație.

Horoscopul zilei de 4 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *