Ipoteza șoc lansată de Irinel Columbeanu. Cine ar fi putut să-i dea foc celebrei vile de la Izvorani: „A fost pus ca să mascheze un furt”

Fostul afacerist a oferit detalii
Ipoteza șoc lansată de Irinel Columbeanu. Cine ar fi putut să-i dea foc celebrei vile de la Izvorani: „A fost pus ca să mascheze un furt”

Din vila luxoasă și impunătoare a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani nu a mai rămas nimic. În 2020, un incendiu puternic a mistuit casa, iar lucrurile de valoare din imobil s-au făcut scrum. Fostul afacerist este de părere că cineva ar fi dat foc ca să mascheze un furt. Iată declarațiile acestuia!

Irinel Columbeanu crede că cineva i-a dat foc la vilă

Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască acum la azil, dar pe vremuri trăia într-o vilă somptuoasă de lângă București. Din păcate, imobilul a ars în totalitate în anul 2020. Cei peste 1.000 de metri pătrați sunt acum un maldăr de ruine. Fostul milionar susține că cineva ar fi vrut să mascheze un furt și mai apoi a dat foc la casă.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Irinel Columbeanu a analizat cauzele care ar fi putut duce la incendiul devastator de la Izvorani.

Columbeanu: „Frescele mobile de pe pereți nu s-au mai găsit! Au dispărut!”

„Cu excepția statuii toate bunurile din casă au ars. Din cauza flăcărilor s-a prăbușit podeaua de sub etajul pe care era postamentul, pe care statea statuia, și atunci s-a dus în apă. Oricum nu avea cum să se distrugă statuia, fiindcă era din fibră din sticlă. Am primit recent vizita lui Matei, fiul domnului Sabin Bălașa, care și-a adus aminte că statuia era din fibră de sticlă și oricum nu ar fi avut cum să ardă.

Am fost vizitat la azil și de domnul Mihai Drăgulescu, care a fost șeful șantierului care a construit casa, și am discutat cu el mai mult despre acest lucru: cum s-a întâmplat oare să ia foc? Eu, inițial, aveam o teorie. Deoarece frescele au dispărut, putând fi luate de pe pereți, căci erau niște fresce mobile, puteai să le ieri dacă voiai. Aceste fresce nu s-au mai găsit! Am vorbit cu doamna care este acum proprietara acelei vile și mi-a spus că nu s-au mai găsit respectivele fresce, nu știu unde au dispărut”, a declarat Irinel Columbeanu, în emisiunea Exclusiv VIP.

Citește și: Ce studii are Irinel Columbeanu. Aceasta este de fapt meseria lui de bază, detaliul mai puțin știut din trecutul fostului milionar

„Oricum dacă cineva, cum mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt, dacă ar fi luat acele fresce ar fi trebuit să aibă o casă cam de aceleași dimensiuni. Erau vreo 2.000 de metri pătrați construiți, nu mai vorbim de ce era în curtea care avea un hectar, ponton, toate astea au rămas cui este acum proprietarul casei”, a mai adăugat acesta.

A rămas doar o ruină

Totodată, fostul afacerist a explicat de ce imobilul a ars atât de ușor.

„Structura casei era din lemn, asta era specialitatea domnului care a construit-o, tot din California. Eu am fost acolo, cu părinții mei și cu Romanița, și am avut ocazia să văd genul de case pe care le construia și care erau tot așa foarte mari, impunătoare. Am ales să merg pe această soluție care, deși avea structură de beton, fiind mult lemn putea să ardă.

Am discutat cu domnul Mihai și ipoteza că focul ar fi putut pleca de undeva de la piscină, dar se pare că nu a fost așa. Eu cred că pentru a se încadra în costuri, eu fiind destul de zgârcit cu aruncatul banilor chiar și pe o casă, am vrut să țin în frâu aceste costuri, iar lucrul acesta a dus la alegerea unei soluții foarte ieftine care cred că a impietat și asupra modului de izolare al cablurilor electrice. Este posibil să fi luat foc din această cauză. Mai era acolo și un UPS la subsol, care s-ar putea să fi fost și acesta una din cauze. Posibil să fi fost un scurt circuit și după aceea lemnul se autoaprinde”.

Citește și: Cum a reacționat Gigi Becali, când a aflat că Irinel Columbeanu nu poate să își plătească azilul: “Eu sunt curios unde îi sunt toți banii”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
2 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *