Kate Middleton și William, în pragul divorțului? Ce se întâmplă în căsnicia lor: “Au certuri groaznice”

Prin ce trec cei doi

Scris de: Daoud Andra

27 Mar. 2024

Kate Middleton și William, în pragul divorțului? Ce se întâmplă în căsnicia lor: “Au certuri groaznice”

Kate Middleton a anunțat recent că se confruntă cu probleme de sănătate majore, la două luni de când a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. În ciuda faptului că în videoclipul publicat pe internet a spus că William i-a fost cel mai mare sprijin în această perioadă, au apărut tot felul de speculații cu privire la mariajul celor doi.

Ce se întâmplă între Kate Middleton și William

În urmă cu câteva zile, Kate Middleton a anunțat, prin intermediul unui videoclip emoționant, că suferă de cancer. Boala i-a fost descoperită în luna ianuarie, în urma operației suferite, iar de atunci s-a concentrat asupra tratamentului și asupra vieții de familie, după cum a declarat ea însăși.

Faptul că prințesa apare singură în videoclip, fără William, a fost interpretat în fel și chip de oameni. În timp ce unii au spus că prințesa și-a dorit să transmită mesajul că este o femeie puternică, au existat și voci care au sugerat că William nu i-ar fi alături în această perioadă dificilă.

Citește și: Mesajul secret pe care îl ascunde videoclipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer. Nimeni nu ar fi bănuit asta, experții au făcut dezvăluirea

În ultimul an, au existat tot felul de discuții cu privire la relația dintre prinții de Wales. După ce au apărut zvonurile potrivit cărora William ar avea o amantă, s-au înmulți și speculațiile cu privire la răcirea relațiilor dintre cei doi.

Mesajul secret pe care îl ascunde videoclipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer. Nimeni nu ar fi bănuit asta, experții au făcut dezvăluirea
Kate a fost singură în videoclipul în care a anunțat că are cancer

”Au certuri groaznice”

Mai mult, unii au spus că stresul și suferința acumulate în ultima perioadă ar fi dus la declanșarea bolii prințesei. Chiar dacă în public au afișat întotdeauna o imagine fericită și au părut mereu un cuplu sudat, în spatele ușilor închise de la palat, lucrurile ar sta cu totul altfel, sugerează presa internațională. Autorul regal Tom Quinn, a declarat recent că relația dintre William și Kate nu este deloc așa armonioasă cum pare din exterior.

”Cineva de la palat mi-a povestit despre poreclele pe care le au unul pentru celălalt. Dar nu totul este frumos. Au certuri groaznice în care aruncă unul în celălalt cu lucruri. Kate ar putea părea o persoană foarte calmă și William la fel. Dar nu întotdeauna sunt așa. Stresul lor este datorat de faptul că sunt în permanență înconjurați de ajutoarele de la palat. Este ca un roman de Jane Austen”, a precizat Tom Quinn, potrivit The Mirror.

Citește și: Previziunea făcută de Carmen Harra, după ce s-a aflat de ce boală suferă Kate Middleton. Ce a spus despre ea și prințul William: “S-au mai întâlnit într-o altă viață”

Pe de altă parte, Kate Middleton a spus, în filmulețul dat publicității vineri, că prințul William a fost un sprijin real pentru ea și că în tot acest timp, s-au concentrat să le explice situația copiilor lor și să îi asigure că totul va fi bine.

”Să-l am pe William alături de mine este o sursă uriașă de confort și siguranță. Eu și William am făcut tot ce am putut să procesăm lucrurile în privat, de dragul familiei noastre. După cum vă imaginați, ne-a luat mult timp. (…) Ne-a luat timp să le explicăm lui George, Charlotte și Louis, într-un mod potrivit vârstei lor, și să îi asigurăm că voi fi bine”, a spus Kate Middleton, în filmulețul publicat vinerea trecută.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *