Lidia Buble, splendidă într-o ținută îndrăzneață. Ce a lăsat la vedere iubita lui Horațiu Nicolau

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a devenit foarte discretă cu viața ei personală, preferând să își trăiască poveștile de dragoste departe de ochii lumii. Deși vedeta nu dorește să-și afișeze relația în public, aceasta a recunoscut că este foarte fericită. Starea sa de bine se observă în toate imaginile de pe internet, însă cea mai recentă i-a cucerit pe fani! Cum s-a afișat solista în mediul online?

Lidia Buble este mai fericită ca niciodată

Într-un interviu, Lidia Buble a vorbit foarte frumos despre partenerul ei, Horațiu Nicolau. În momentul în care a fost întrebată dacă este fericită, artista a răspuns fără să stea pe gânduri:

„Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”.

Lidia Buble nu se ferește să recunoască faptul că a primit un inel scump de la iubitul ei, pe care îl poartă mereu: „Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este de altfel primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum m-am împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic”.

Ținuta cu care a făcut furori pe internet

Fericirea datorată iubitului ei se vede și în pozele pe care Lidia Buble le pune pe rețelele sociale. În urmă cu câteva ore, artista a publicat o imagine provocatoare, în care apare extrem de sigură pe ea. Ținuta este cu spatele gol și trebuie să recunoaștem că-i stă foarte bine!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
3.4 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *