Vedete din România, la începutul carierei. Cum arătau atunci vs acum. Nu le recunoști, au trecut prin niște transformări uluitoare

Vezi cum s-au transformat vedetele din România!

De-a lungul timpului, unele vedete de la noi din țară au suferit o transformare uluitoare din punct de vedere fizic. În bine sau în rău, anumite celebrități s-au schimbat mult de la începutul carierei lor și până în prezent. Unele sunt mai frumoase, altele au ajuns de nerecunoscut. Hai să vedem cum arătau Mihaela Rădulescu, Andreea Esca, Andreea Raicu, Dana Năbaru și Delia Matache la debutul lor!

Cum arătau aceste 5 vedete la începutul carierei lor

  • Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din România. Ea a debutat pe micul ecran în anul 1994, la Tele 7abc.

La vremea aceea, iubita lui Felix Baumgartner realiza prima sa emisiune. Este vorba despre ”Nocturna pe 16 mm”. Ulterior, moderatoarea a prezentat ”Weekend abc”, un show de divertisment. Mia târziu, Mihaela Rădulescu a ajuns la Pro TV, iar acolo a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

De asemenea, vedeta a trecut și pe la Antena 1, acolo unde a prezentat ”Duminica în familie”. Astăzi, Mihaela Rădulescu locuiește în Monaco și stă departe de lumina reflectoarelor.

  • Andreea Esca

Când spui Andreea Esca, spui Știrile de la Pro TV. Ea este, fără îndoială, cea mai bună prezentatoare de știri de la noi din țară. Și aproape întreaga carieră și-a petrecut-o la postul din Pache Protopopescu.

Totuși, vedeta a lucrat, în trecut, și la Soti TV, prima televiziune independentă din România. Când a debutat, Andreea Esca avea doar 19 ani și era brunetă. De asemenea, ea avea părul puțin mai lung față de cum îl are în prezent.

Vedete din Romania, la inceputul carierei 9
Andreea Esca
  • Andreea Raicu

Andreea Raicu, la fel ca și Mihaela Rădulescu s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor. Cu toate astea, vedeta, care acum are 46 de ani, nu a fost uitată de români, ba din contră. Ea a prezentat emisiunea ”Big Brother”, un proiect care a prins foarte bine la public. Ulterior, Andreea Raicu a ajuns la ”Megastar” şi ”Întâlnire pe întuneric”.

Astăzi, ea este antreprenor și speaker motivațional. În plus, fosta iubită a lui Tudor Chirilă are și un magazin online de articole vestimentare pe care le realizează chiar ea.

  • Dana Năbaru

Dana Nălbaru, acum în vârstă de 47 de ani, a debutat în muzică în anul 1997, odată cu înființarea trupei Hi-Q. Ulterior, vedeta a urmat o carieră solo. Însă, la 8 ani distanță, trupa s-a reunit.

Mai târziu, însă, blondina a renunțat la cariera sa pentru a se dedica familiei. Dana Nălbaru este căsătorită cu Dragoș Bucur încă din anul 2005 și împreună au trei copii, Sofia, Roxana și Kadri.

Citește și Vedetele din România, transformate după ani și ani de la debut! Cum arătau când au devenit cunoscute Andreea Marin, Andra sau Delia FOTO!

  • Delia Matache

Delia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Ea are succes de ani de zile, am putea spune că încă de la debut, adică din anul 1999. Atunci, vedeta și Nick sau Nicolae Marin, pe numele său adevărat, au format trupa N&D și au făcut furori cu melodiile lor.

Patru ani mai târziu, însă, blondina a decis să urmeze o carieră solo și succesul a continuat pentru ea. Ea are numeroși fani și astăzi, iar melodiile sale ajung rapid hit-uri. În plus, Delia este implicată și în câteva proiecte de televiziune, mai exact ea face parte din juriul de la X Factor, dar și din cel de la iUmor.

Citește și Imagini neștiute cu Theo Rose. Cum arăta artista înainte să cunoască celebritatea. Avea doar 4 ani când a debutat în muzică!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
3.8 47 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *