Actrița Nouria Nouri a împlinit 47 de ani. În ce relații a rămas cu Daniel Iordăchioae, la 8 ani de la durerosul divorț: ”Avem o relație rece, dar pentru copii stăm de vorbă, ne sfătuim” EXCLUSIV

Regretă că s-a grăbit la măritiș: ”Cu Daniel, nu am avut o perioadă de probă, a fost o iubire fulgerătoare”
Actrița Nouria Nouri a împlinit 47 de ani. În ce relații a rămas cu Daniel Iordăchioae, la 8 ani de la durerosul divorț: ”Avem o relație rece, dar pentru copii stăm de vorbă, ne sfătuim” EXCLUSIV

Actrița Nouria Nouri a împlinit 47 de ani. La ceas aniversar, fosta soție a lui Daniel Iordăchioae ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cei doi copii, ambii cu performanțe școlare, dar și despre iubitul ei actual. În ce relații a rămas însă cu celebrul solist, după durerosul lor divorț de acum 8 ani? ”Ne sfătuim ce ține de copii, îi creștem împreună, nu sunt probleme din punctul acesta de vedere”, ne-a declarat Nouria.

Fiica e premiantă, fiul este student la Drept

Nouria e tare mândră de cei doi copii, rodul iubirii cu fostul ei soț, solistul Daniel Iordăchioae. Ambii învață foarte bine.

”Sunt tare fericită! Fiica mea a luat premiul întâi cu coroniță, trece în clasa a șasea. Darius locuiește momentan lângă mine, suntem vecini, fiecare la casa lui. Are 22 de ani, vrea să stea singur, ca orice tânăr. A absolvit Liceul ”Gheorghe Lazăr”, iar acum este student la Drept. Lucrează, e trainer, cu jumătate de normă, are și bănuții lui de buzunar. După divorțul de Daniel, copiii sunt în custodie comună, că doar i-am făcut amândoi”, ne-a declarat Nouria Nouri.

Nouria, alături de fiul ei
Nouria, alături de fiul ei

”Cu Daniel sunt în relații bune, când vine vorba despre copii”

Actrița ne-a vorbit cu detașare despre Daniel Iordăchioae, la 8 ani de la divorțul cerut de solist.

”Cu Daniel sunt în relații bune, când vine vorba despre copii. Ne sfătuim, îi creștem împreună, nu sunt probleme din punctul acesta de vedere. Suntem într-o relație rece, dar pentru copii stăm de vorbă”.

”Sunt îndrăgostită, iubesc, nu pot să trăiesc fără să fiu iubită”. Ce spune despre o nouă căsnicie

Dar Nouria zâmbește din nou. Și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat romantic, care o adoră.

”Sunt îndrăgostită, iubesc, nu pot să trăiesc fără să fiu iubită”, ni s-a mai confesat actrița, în exclusivitate pentru Ego.ro

Ce spune despre iubitul ei, dar și despre o nouă căsnicie? Mai are puterea de a o lua din nou de la capăt, după traumatizanta experiență?.

”M-aș mai recăsători, desigur. La prima nuntă, cu Daniel, nu am avut o perioadă de probă, a fost o iubire fulgerătoare. Ne-am căsătorit după doar șase luni. Nu e bine să te grăbești la cununie, când ești prea înflăcărat. Acum sunt într-o relație frumoasă cu cineva, suntem doi oameni maturi, de-o vârstă, suntem trecuți prin viață. Iubitul meu nu a mai fost însurat și nu are copii. Sunt foarte îndrăgostită de el!”.

Fiica celor doi
Salma, fiica Nouriei și a lui Daniel Iordăchioae

A fost gazda unor spectacole Disney și a dublat voci în filme de desene animate

Nouria este profesoară de actorie pentru micuții talentați, dar are și alte numeroase colaborări în lumea artistică.

”Momentan, lucrez cu copiii, m-am orientat spre nișa aceasta, cu micuții talentați. Pentru cursuri, lumea mă poate contacta pe contul meu de Facebook. În paralel, lucrez și la proiectul unei emisiuni radio, tot pentru copii. Am mai lucrat 10 ani într-un post de radio, realizam emisiuni interactive. Colaborez și cu Disney, am luat un casting la proiectele lor, prezentator pentru spectacolele Disney de la Sala Palatului, cu copii veniți din toată România, ca să-i vadă pe Donald și pe Mickey Mouse. Am dublat voci, în desene animate. E plăcut să lucrezi cu cei mici, sunt plini de energie și îți bucură sufletul…”, ne-a mai mărturisit Nouria Nouri.

9.1 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.