Adevărul despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta. Cât de bolnavă ar fi, de fapt, suverana

Ce probleme de sănătate ar avea Regina Elisabeta. Adevărul despre problemele cu care se confruntă suverana.
Adevărul despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta. Cât de bolnavă ar fi, de fapt, suverana

Regina Elisabeta a II-a se confruntă cu probleme de sănătate. Medicii i-au recomandat să aibă mai multă grijă, motiv pentru care a renunțat să meargă la mai multe evenimente.

De când ar avea Regina Elisabeta probleme de sănătate?

În octombrie 2021, regina Elisabeta a II-a a anulat o călătorie de două zile în Irlanda de Nord, însă Palatul Buckingham a fost întotdeauna reticent în a discuta despre starea de sănătate a ei. Atunci s-a aflat că Regina ar fi fost “sleită de puteri”, potrivit presei internaționale.

Chiar dacă nu se știe cu precizie ce probleme de sănătate ar avea Regina Elisabeta, au apărut câteva informații despre ce s-ar întâmplat cu ea de câteva luni. În februarie, pe data de 20, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Ulterior, Regina Elisabeta a dat de înțeles că a avut o formă ușoară a bolii, fără simptome grave.

Cea mai recentă ieșire publică a Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută cel mai recent în public la slujba de pomenire a Prințului Philip, adică la sfârșitul lunii martie. De atunci și până acum, ea a putut fi văzută doar în imagini publicate de cei de la Palat.

Suverana nu a fost prezentă pe data de 10 mai în parlamentul britanic, acolo unde trebuia să țină un discurs. Palatul Buckingham a transmis că aceasta nu va putea fi prezentă deoarece are “probleme episodice de mobilitate”.

„Regina continuă să aibă probleme de mobilitate episodice şi, după consultarea cu medicii săi, a decis – cu părere de rău – să nu participe la discursul tronului”, a transmis palatul într-un comunicat.

Care sunt cauzele problemelor de mobilitate?

Potrivit thesun.co.uk, vârsta înaintată, obezitatea, afecțiuni neurologice sau accidentele pot duce la probleme de mobilitate: oamenii întâmplă dificultate atunci când merg sau se mișcă.

Rămâne de văzut dacă Regina Elisabeta va fi prezentă la Jubileul de Platină, din perioada 2-5 iunie. Oficialii de la Palatul Buckingham au anunțat că lângă regină vor fi: Charles și Camilla, William și Kate și copiii, Anne și Sir Timothy Laurence, Edward și Sophie, în total 18 membri.

7.1 288 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Ce mai stire ! Se intra cu bocancii in viata oamenilor fara pic de rusine ! Da, regina Angliei este pana la urma un om, un om in varsta ! Si ca orice om la varsta domniei sale , poate avea probleme de sanatate ! Respectati oamenii in varsta ! Asta , daca vreti sa fiti respectati la randul vostru , atunci cand se vor aduna anii pe umerii vostri!

  • Anita Onofrei

    Da,i,mi place multe stiri date pe Facebok. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.