Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Ce i-a transmis impresara EXCLUSIV

Mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf după ce Corina a născut
Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Ce i-a transmis impresara EXCLUSIV

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Liam. Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj antrenorului, după ce a aflat că mai are un băiat.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Anamaria Prodan are un băiat cu Laurențiu Reghecampf, pe Laurențiu Jr. Aceștia sunt în proces de divorț. Cunoscutul antrenor este împreună cu Corina Caciuc, iar acum au devenit părinți. Tânăra a născut joi dimineață un băiețel sănătos.

“Să-i trăiască și La mulți ani”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru ego.ro.

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare, joi dimineață, că a devenit din nou tată. Antrenorul a publicat o fotografie cu cel mic, dar și o imagine cu ceilalți doi fii ai lui, anunțând că astăzi s-a născut al treilea băiat al său.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în proces de divorț

De aproximativ un an, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt într-un scandal de proporții. În 2021, după ce și-au reînnoit jurămintele, antrenorul a decis să pună punct căsnicie pe care o avea cu soția lui de 15 ani. Anamaria Prodan i-a adus de-a lungul acestui an acuzații dure lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a recunoscut că în timp ce era căsătorit cu Anamaria Prodan avea o relație cu Corina Caciuc, actuala lui iubită.

Anamaria Prodan susține că vrea să primească înapoi banii pe care Laurențiu Reghecampf i-ar fi luat, menționând că el a greșit foarte mult.

”Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea înapoi. Soțul meu a greșit foarte mult în viața asta a lui și a repetat greșelile, probabil le va repeta la nesfârșit pentru că este un suflet mic și trebuie ajutat”, a spus Anamaria Prodan recent.

 

4.3 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.