Antonia, așa cum rar ai ocazia să o vezi. Decolteul generos i-a înnebunit pe toți, chiar e regina senzualității pe internet

Antonia s-a afișat cu un decolteu generos pe Instagram!

Antonia este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă vedetă de la noi din țară. Însă, cu toate că este posesoarea unui trup de zeiță, cântăreața este adepta hainelor largi, care îi ascund formele apetisante. Şi totuşi, recent, iubita lui Alex Velea și-a surprins fanii cu o imagine incendiară. Șatena s-a afișat pe internet cu un decolteu generos!

Antonia, cu bustul generos la vedere

Nu este niciun secret că Antonia, în vârstă de 34 de ani, este adepta articolelor vestimentare largi. Astfel, partenera de viață a lui Alex Velea își ascunde formele superbe și corpul bine lucrat la sală.

Însă, de data aceasta, superba solistă s-a afișat în mediul online într-o ținută surprinzător de sumară, iar urmașii lui Adam cu greu au putut trece de imaginea cu vedeta.

Cum s-a pozat iubita lui Alex Velea

În urmă cu doar câteva ore, Antonia a postat pe rețelele sociale o imagine cu ea de-a dreptul superbă, care i-a pus pe jar pe fanii săi. Deși are la activ trei nașteri, cântăreața arată ca o tânără de 20 de ani sau poate chiar mai bine.

În fotografie, vedeta este îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră, sexy, ce-i lasă la vedere bustul apetisant, iar mulți dintre admiratorii solistei au reacționat imediat.

Te-ar mai putea interesa și Cum arată casa impresionantă în care locuiesc Antonia și Alex Velea, alături de copiii lor: “Nu avem obiecte ciudate, ne reflectă gusturile”!

”Uimitor de frumoasă”

Imaginea publicată de partenera lui Alex Velea pe Instagram a adunat, în doar câteva ore, mai mult de 13 mii de aprecieri și zeci de comentarii. Complimentele au curs cu duiumul, toți bărbații fiind cuceriți de Antonia!

”👏👏Divină 👏👏

Foarte frumoasă.

Superbă!

Zeiță de frumoasă ești 🌹🙏😘

Uimitor de frumoasă 😍😉😝”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fanii cântăreței

Cum se menţine în formă

Veste bună pentru toate doamnele și domnișoarele care sunt curioase să afle cum are grijă iubita lui Alex Velea de silueta ei. Recent, solista a spus cum se menține în formă. Ea susține că nu are o dietă anume, însă este foarte atentă la alimentele pe care le consumă. De asemenea, Antonia spune că face foarte mult sport.

”Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar.

Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini”,  a spus șatena, conform Viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și Cum arăta Antonia în adolescență: ”Eram lungă, fără forme, cu năsucul mare”. Imagini nemaivăzute cu una dintre cele mai frumoase vedete din România!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
3.9 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *