Cum arată casa impresionantă în care locuiesc Antonia și Alex Velea, alături de copiii lor: “Nu avem obiecte ciudate, ne reflectă gusturile”

Cei doi artiști au oferit detalii cu privire la luxoasa lor vilă din Pipera.

În prezent, Alex Velea și Antonia locuiesc într-o luxoasă vilă din nordul Bucureștiului. Cei doi s-au mutat în urmă cu cinci ani aici, iar înaintea acestei schimbări au stat într-un apartament cu chirie, pentru care plăteau câteva sute de euro. Iată cum arată casa celor doi artiști.

Cum arată casa impresionantă în care locuiesc Antonia și Alex Velea

Alex Velea și Antonia s-au mutat, în 2019, într-o vilă din Pipera amenajată cu mult bun gust și rafinament. În casa celor doi predomină nuanțe de bej, maro și alb, creând o atmosferă de confrot și elganță.

Citește și: Antonia s-a filmat fără pic de machiaj. Aşa arată iubita lui Alex Velea când nu apare la TV

Scara din lemn masiv, mocheta și designul simplu aduc un sentiment de căldură și familiaritate în spațiul lor.

Și-au decorat casa pe gustul lor, dar au fost ajutați și de un expert în domeniu.

”Nu, nu avem obiecte ciudate, e o casă care ne reflectă gusturile amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat și suntem mulțumiți de rezultat. Dar nu ne-am dorit niciunul să o expunem.”

Casa cu etaj a cuplului dispune de un spațiu generos și are o panoramă de vis asupra unui lac din zonă. Proprietatea a avut însă și un preț pe măsură. Alex Velea și Antonia au plătit pentru casa lor mai bine de 500.000 de euro, potrivit datelor furnizate de Click!.

Cât despre dormitorul matrimonial, cântăreața a spus că e „cozy, intim, un spațiu în care să ne simțim bine.”

Chiar și Maya, fiica Antoniei din căsătoria cu Vincenzo Castellano, are o cameră special amenajată pentru ea în casa mamei sale.

”Avem, într-adevăr, o casă din filme, pentru care am muncit”

Fiecare copil are acum propriul său spațiu, iar camera pregătită pentru Maya o face să se simtă ca acasă atunci când vine în vizită. Ea locuiește în prezent în Italia, alături de bunicii din partea tatălui.

Citește și: Ce religie are Antonia. Puțini fani știu asta despre iubita lui Alex Velea. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte

”Avem, într-adevăr, o casă din filme, pentru care am muncit, pe care ne-am dorit-o foarte mult și în care suntem foarte fericiți. Poate o să v-o arătăm, dar cu siguranță, n-o să vă spunem cât costă sau să umflăm prețurile cum fac alții de dragu de a ieși în evidență. Spun asta mai ales pentru oamenii care nu au fost atât de norocoși ca noi și care sunt ”bombardați” de ”vedete” cu toate achizițiile. Luate pe barter”, a declarat Velea, pentru Click.

În plus, cei doi artiști au acum spațiu suficient și pentru colecția lor impresionantă de haine.

Poziționată pe o colină, reședința lor din Pipera se bucură de o vedere splendidă spre lacul din apropiere, populat cu rațe sălbatice și diverse specii de păsări.

”A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă”, declara Antonia pentru viva.ro, la scurt timp după ce se mutase în noua vilă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *