Bărbatul cu care s-a iubit Andreea Esca, înainte de relația cu Alexandre Eram. A fost prima ei dragoste, puțini le știu povestea

Cum a început povestea de dragoste cu Alexandre Eram

Andreea Esca este căsătorită de ani buni cu Alexandre Eram și au împreună doi copii. Puțini sunt cei care știu încă cine este bărbatul cu care s-a iubit Andreea Esca înainte de relația cu actualul soț. Este vorba de o persoană foarte cunoscută.

Bărbatul cu care s-a iubit Andreea Esca, înainte de relația cu Alexandre Eram

În trecut, înainte ca Andreea Esca să îl cunoască pe actualul ei soț, a avut o relație cu Bogdan Arșinel, fiul regretatului actor Alexandru Arșinel. S-au cunoscut în timp ce erau elevi la liceul Gheorghe Lazăr din București, însă nu se știu foarte multe detalii despre relația lor. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, ulterior au decis să meargă pe drumuri separate.

Alexandre Eram era într-o relație când a cunoscut-o pe Andreea Esca

După relația cu Bogdan Arșinel, Andreea Esca l-a cunoscut pe Alexandre Eram, un afacerist născut în Statele Unite. Tatăl lui este armean și mama sa franțuzoaică. Alexandre Eram a crescut la Paris, în Franța și a studiat în Germania și Anglia.

Ajuns în România, Alexandre Eram a lucrat la început într-o firmă de imobiliare. Era într-o relație când a cunoscut-o pe Andreea Esca și, potrivit click.ro, știrista s-a străduit ceva timp până când Alexandre a observat-o. Totul ar fi avut loc la o petrecere, atunci când au făcut cunoștință.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat”, a mărturisit Esca.

Andreea Esca l-a invitat pe Alexandre Eram la jurnalul pe care îl prezenta

La scurt timp Andreea Esca l-a invitat pe Alexandre Eram la jurnalul pe care îl prezenta, însă acesta nu și-a făcut apariția. Vedeta a crezut atunci când nu mai există nicio șansă, însă lucrurile s-au schimbat atunci când a ieșit din direct. Alexandre Eram a mers la ea cu un buchet de flori pentru a-și cere scuze că nu s-a prezentat. A invitat-o la restaurant, iar de atunci povestea lor a mers mai departe. Astfel, în prezent sunt căsătoriți și au doi copii împreună, pe Alexia și pe Aris.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
8.2 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.