Cătălin Moroșanu, câștigător „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, despre regula de aur pe care trebuie să o respecte concurenții ca să obțină marele premiu EXCLUSIV

Cea mai mare bucurie a lui Cătălin. Piesa ”Lasă cucu-n pace”, lansată după proba cu șobolani în coșciug, e difuzată și în Turcia
Cătălin Moroșanu, câștigător „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, despre regula de aur pe care trebuie să o respecte concurenții ca să obțină marele premiu EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu a reușit să treacă peste toate provocările din primul sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), fiind desemnat Regele Junglei. El ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce amintiri îl leagă de celebrul concurs. Acesta a povestit că experiență e una extrem de grea, pentru că lipsa hranei le aduce foarte multe probleme concurenților care își doresc să își testeze limitele.

Cătălin Moroșanu, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cătălin Moroșanu s-a dovedit un adevărat luptător după ce a câștigat titlul de „Regele Junglei”, urmat de Dorian Popa și de Ruby. El și-a amintit că experiența a fost foarte grea, mai ales pentru că mâncarea lipsea cu desăvârșire. A slăbit în jur de 10-12 kilograme:

„Amintirile sunt destul de dureroase, în sensul că a fost o experiență foarte grea. Dacă este să compar, cele 21 de zile, căci acum nu știu ce format este, au fost cele mai grele din viața mea. Nu aveai mâncare, nu aveai nimic. Aveam un pumn de orez și un pumn de orez. Nici sare, nici zahăr. În 21 de zile am slăbit 10-12 kilograme. Pentru mine a fost un șoc. La Survivor mai ai cocos, aici nu ai nimic. Foarte greu a fost”.

S-ar întoarce în show-ul pe care l-a câștigat

Cătălin Moroșanu nu refuză provocările, astfel că s-ar mai duce la „Sunt celebru! Scoate-mă de aici!”. Cu toate acestea, el s-ar gândi de câteva ori la ce îl așteaptă înainte de a da un răspuns pozitiv:

”Da, m-aș mai duce, cum să nu! Acum sunt pregătit, știu la ce să mă aștept. Dar o să mă gândesc de vreo 2-3 ori înainte să zic dacă mă duc sau nu. M-aș gândi la ce format există. Nu e vorba de șerpi sau alte lucruri, ci pur și simplu intervine situația în care nu ai ce să mănânci”.

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Cum ar trebui să fie un concurent pentru a câștiga competiția

Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a explicat că persoana care o să câștige show-ul trebuie să fie iubită de către public. De asemenea, important este să nu se schimbe:

„Să fie iubit de public și să fie el însuși. Este foarte asemănător show-ul cu Survivor la tot ce înseamnă a trăi într-un grup, doar că, la Survivor, măcar aveam un inamic. Luptam contra cuiva. Aici nu există un inamic, toți sunt concurenți. Este altceva”.

Care au fost cele mai grele probe

Cătălin Moroșanu și-a amintit de cele mai grele probe la care a fost supus. Acesta ne-a mărturisit că a trecut prin clipe dificile în momentul în care a fost pus într-un sicriu, alături de câțiva șobolani:

„Proba cu șobolanii a fost cea mai nasoală. M-au băgat într-un sicriu, au pus apă rece și au dat drumul la șobolani. Aceasta a fost cea mai grea probă. Mi-am mai pus capul într-un bol și acolo erau tot felul de insecte. Este o senzație nasoală ca acestea să umble prin cap. Mai este și mâncarea, trebuia să bei sânge și să mănânci ochi de bou. Nu este chiar așa de ușor”.

A lansat o melodie alături de Ruby și de Dorian Popa după participarea la emisiune

Melodia pe care Cătălin Moroșanu, Ruby și Dorian Popa au lansat-o după show, „Lasă cucu-n pace”, încă se bucură de succes. El și-a amintit că a auzit piesa pe când se afla în vacanță, în Turcia, simțindu-se măgulit:

„Are 40 de milioane de vizualizări. Am fost la un moment dat în vacanță în Turcia. Am închiriat o barcă pentru a ne plimba pe mare. Erau turci acolo, noi eram niște clienți. Melodia mea era acolo, pe CD-ul lor. M-am simțit măgulit. Le spuneam: „Uite, asta e melodia mea!”. Nu le venea să creadă. A fost o senzație faină”.

Ei se luptă acum pentru marele trofeu!

Cele 12 vedete care au acceptat provocarea de a filma în jungla din Republica Dominicană sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *