Ce a dezvăluit Alexia despre salariul mamei sale, Andreei Esca, de la Pro TV. Detaliul inedit care i-a scăpat

Andreea Esca prezintă știrile PRO TV de mai bine de 20 de ani
Ce a dezvăluit Alexia despre salariul mamei sale, Andreei Esca, de la Pro TV. Detaliul inedit care i-a scăpat

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi. Vedeta are o carieră de peste 20 de ani și și-a câștigat notorietatea datorită postului PRO TV, acolo unde și-a început cariera și unde activează și în prezent. Ce a dezvăluit Alexia despre salariul mamei sale, recent? Fiica prezentatoarei TV a vorbit despre cât câștigă mama sa.

Ce a dezvăluit Alexia despre salariul mamei sale, Andreei Esca: „Aș scăpa informația”

De-a lungul timpului s-a vorbit despre diferite sume pe care Andreea Esca le-ar primi salariu de la PRO TV, însă ea sau cineva din jurul său nu au spus niciodată cât câștigă. Se pare că nici Alexia, fiica ei, nu știe ce salariu primește. Recent, tânăra a vorbit despre acest subiect controversat și i-a scăpat un detaliu inedit.

Alexia Eram susține că nu știe cât câștigă mama sa de la PRO TV. Tânăra mărturisește că mama ei nu ii spune cât câștigă deoarece ar putea ca ea să scape informația mai departe. În același timp, Alexia a dezvăluit că ea își câștigă singură proprii bani de aproximativ 3 ani. Iubita lui Mario Fresh nu-i mai cere mamei sale bani, motiv pentru care Andreea Esca este foarte mândră de ea.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram, potrivit cancan.ro.

Fiica Andreei Esca nu vrea să preia afacerile familiei

Alexia Eram a mărturisit recent, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu își dorește să se implice în afacerile tatălui său, ci că vrea să se îndrepte mai mult spre domeniul mamei sale. Alexandre Eram este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România, activând în mai multe domenii. Chiar dacă a pus bazele unui business de succes, se pare că niciunul dintre copii nu vrea să-i calce pe urme.

„Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe parte de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu business-uri. Poate Aris că el mai mult pe business”, a povestit Alexia pentru EGO.ro.

4.2 45 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.