Ce a dezvăluit tatăl lui Dj Lalla, după moartea acesteia. Mărturisirea spulberă tot ce se știa

Declarațiile făcute de tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, dărâmă ipotezele vehiculate în spațiul public.
Ce a dezvăluit tatăl lui Dj Lalla, după moartea acesteia. Mărturisirea spulberă tot ce se știa

Dispariția prematură a artistei DJ Lalla a șocat o țară întreagă. Tânăra în vârstă de 34 de ani a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Deși s-au vehiculat multe ipoteze privind posibila cauză a morții sale, tatăl tinerei a făcut lumină în acest caz. Iată ce a dezvăluit acesta la scurt timp după decesul fiicei sale.

Ce a dezvăluit tatăl lui Dj Lalla, după moartea acesteia

Lumea muzicală din România este în doliu, după ce, în urmă cu câteva zile, DJ Lalla, pe numele său real Laura Roșca, a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia.

Cea care i-a descoperit trupul neînsufleți a fost o femeie, care trecea întâmplător prin zonă. Inițial, aceasta a crezut că este vorba de un manechin adus de valuri, dar când și-a dat seama că este o persoană a sunat imediat la 112.

Poliștii au identificat-o cu dificutate pe artistă, înturcât aceasta nu avea asupra ei niciun obiect personal. Cauza morții sale rămâne însă un mister până acum și pentru anchetatori.

Deși s-a speculat mult cu privire la faptul că tânăra ar fi consumat alcool sau substanțe interzise înainte să fie găsită fără suflare, rezultatul autopsiei arată însă altceva.

Tatăl Laurei Roșca a mărturisit că nu se pune problema ca fiica sa să fi consumat droguri, dar admite totuși că nu este exclus ca ea să fi intrat de curând într-un anturaj dubios.

Citește și: De ce a murit Laura Roșca alias Dj Lalla. Ce s-a aflat despre cauza morții, tânăra avea doar 34 de ani

DJ Lalla suferea de depresie

Totodată, bărbatul a dezvăluit că tânăra suferea de depresie, dar ținea afecțiunea sub control cu ajutorul medicației prescrise și se simțea bine. Tatăl Laurei Roșca a mai spus că în urma autopsiei, medicii au stabilit că fiica lui ar fi murit înecată, găsindu-i-se în plămâni apă și nisip.

”Jumătate din țara asta e în depresie, chiar președintele radioului a recunoscut că a avut așa probleme, dar a înțeles-o foarte bine pe fată și a acceptat să lucreze în continuare. Eu din câte știu își făcea tratamentul și se simțea foarte bine, cam atât știu. Ce s-a întâmplat acolo, bunul Dumnezeu dacă ne poate spune… Dumnevoastră dacă mergeți la o petrecere nu beți un pahar de șampanie sau de gin? Și atunci de ce i s-a spus la fata asta că a folosit așa ceva? Din autopsie am înțeles că e perfect curată, fără alcool, fără substanțe interzise. E posibil (nr. să fi ajuns într-un anturaj rău famat), dar eu nu pot să susțin așa ceva… Nu știu (nr. ce s-a întâmplat cu Laura), prea multe confidențe nu aveam, ea avea mai multe confidențe cu mama și cu sora. Habar nu am”, a spus tatăl Laurei Roșca, în emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
6.7 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *