Ce a dezvăluit Vica Blochina despre legătura cu Cristi Borcea: “Îl știu de la Pițurcă”. A spus tot fără ocolișuri

Ce părere are despre fostul acționar de la Dinamo

Vica Blochina a făcut dezvăluiri despre Cristi Borcea. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, blondina a dezvăluit când l-a cunoscut pe fostul acționar de la Dinamo.

Vica Blochina, despre relația cu Cristi Borcea. Chiar Victor Pițurcă le-a făcut cunoștință

Vica Blochina s-a născut în Lituania însă locuiește în România dinainte să împlinească 18 ani. A fost dansatoare la celebrul bar Melody, acolo unde l-a întâlnit pe Victor Pițurcă. Au avut împreună o relație de peste 16 ani. Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei. Astfel, de-a lungul timpului a vorbit despre despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă.

Recent, invitată în cadrul emisiunii de la Kanal D, 40 de întrebări cu Denise Rifai, Vica Blochina a fost întrebată dacă s-ar vedea vreodată într-o relație cu Cristi Borcea. Blondina a spus că nu s-a gândit niciodată la așa ceva, mai ales că fostul acționar de la Dinamo este prieten cu tatăl copilului ei.

„Ferească Dumnezeu! Dar nici nu a fost contextul acela. Am fost la «Teo Show» și a fost vorba despre relații și foarte des am auzit că fata a ieșit cu un băiat, a plătit jumi-juma, niște aberații pe care eu nu le înțeleg. Mi-a venit mie un exemplu, fiind la Teo, să le dau exemplu pe Cristi Borcea, care este plătitor. Nu există! Eu îl știu pe domnul Borcea de la Pițurcă, sunt prieteni, nici prin cap, vreodată, nu mi-a trecut de așa ceva”, a declarat Vica Blochina, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce părere are Vica Blochina despre Cristi Borcea

Vica Blochina consideră că actualul soț al Valentinei Pelinel este un bărbat pe care toate femeile și-l doresc. Blondina crede că fostul acționar de la Dinamo știe cum să aibă grijă de o femeie.

„Pur și simplu, da, eu consider că bărbatul ăla face viața așa cum este viața normal. De asta, toate femeile își doresc să facă copii cu el, este super mega plătitor. Eu nu contrazic lucrul ăsta, dar nu îmi doresc eu pentru mine. Nu se pune nicio problemă, dar, într-adevăr, știe prețul vieții și știe unde are și ce are de plată. E adevărat lucrul ăsta, atât. Nu! Mai mult, niciodată, nici prin visele mele, nu a existat așa ceva, să mă gândesc la așa ceva. Dar admir, pentru că e bărbat șmecher și știe exact cum se învârte viața. Cel mai șmecher din România. E coadă la el, se știe”, a mai spus Vica.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *