Ce fac soții Mihai și Elwira Petre în fiecare an. Secretul căsniciei de 14 ani a fost dezvăluit! VIDEO EXCLUSIV

Au două fetițe superbe: ”Când apar copiii, întotdeauna timpul se limitează”
Ce fac soții Mihai și Elwira Petre în fiecare an. Secretul căsniciei de 14 ani a fost dezvăluit! VIDEO EXCLUSIV

Mihai Petre și soția lui, Elwira, trăiesc de 14 ani o poveste de iubire superbă și sunt extrem de apropiați, lucru ce s-a văzut și în momentele în care au participat la ”Asia Express” (Antena 1). Starul ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, despre secretul căsniciei sale fericite. De asemenea, el a explicat cum reușește să găsească timp, alături de cea care i-a fost și parteneră pe ringul de dans, pentru a-l petrece în cuplu. În plus, ei se bucură de două micuțe, Catinca și Ariana, care le fac fiecare zi mai frumoasă.

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au o căsnicie solidă

Aflat la evenimentul de lansare al numărului de toamnă ”A List Magazine”, Mihai Petre ne-a vorbit și despre videoclipurile care au captat atenția internauților, în care apare dansând alături de Andreea Esca. Acesta ne-a explicat că are o tradiție alături de prezentatoarea de știri:

“E o tradiție deja, când ne întâlnim la petrecere, eu și Andreea ne bucurăm de compania celuilalt și ne bucurăm prin dans de obicei”.

“Suntem părinți normali, absolut”

Când a venit vorba despre fiicele sale, Catinca și Ariana, cunoscutul dansator a subliniat că el și Elwira sunt la fel ca orice părinți normali. Aceștia le conduc la grădiniță și la școală, având grijă să le ia în momentul în care își termină programul:

“Copiii mei? Grădiniță și școală, evident. A început școala, acum suntem în pauză, mai avem puțin și trebuie să mergem să îi recuperăm. Suntem părinți normali, absolut. Dimineața le conducem, la prânz înapoi acasă, da. A început școala, nu mai există viață pentru părinți. Dar, iată că aceste petreceri la ora 10 sunt perfecte. Cel puțin pentru noi. Noi avem cursurile la școala de dans începând de la ora 16.00 până seara târziu și ne permitem”.

Ce fac soții Mihai Petre și Elwira în fiecare an
Soții Mihai Petre și Elwira, alături de fiicele lor

Care este secretul căsniciei lor

Mulți i-au apreciat la ”Asia Express”, mai ales în momentul în care Elwira i-a făcut o declarație superbă de dragoste partenerului său, Mihai Petre. Acesta ne-a dezvăluit secretul căsniciei lor, explicând că înțelegerea, respectul și comunicarea sunt câteva ingrediente importante:

“Eu pot vorbi despre noi. Cred că respectul reciproc, comunicarea și înțelegerea celuilalt. Trebuie să faci asta, să asculți când comunici, mai ales, este foarte important să asculți, să fii atent la nevoile celuilalt. Asta funcționează la noi. Acum nu este o rețetă universal valabilă neapărat, dar pentru noi a mers. Și bineînțeles că, de când s-au născut fetițele, ele sunt o motivație în plus pentru noi în viața de zi cu zi, pentru noi ca cuplu. Sunt multe ingrediente care spun eu că ne ajută să avem o relație frumoasă și să fim fericiți”.

Cum își găsesc timp unul pentru celălalt

Chiar dacă au două fetițe superbe și sunt extrem de implicați în viețile lor, Mihai Petre și soția lui, Elwira, își găsesc timp unul pentru celălalt. Cei doi au grijă ca în fiecare an să aibă o vacanță de cuplu pentru a se surprinde cu romantismul:

“Când apar copiii, întotdeauna timpul se limitează pentru că trebuie să le acorzi cât mai mult timp, însă avem grijă să ne plănuim viața în așa fel încât să nu neglijăm relația noastră. În fiecare an facem cel puțin o vacanță doar noi doi, găsim timp pentru noi pentru a ieși din când în când. Ducem o viață normală, echilibrată, avem grijă și de noi. Noroc cu mama mea, care ne ajută, stă cu ele când este nevoie”.

Ce pasiuni au fiicele lor

În timp ce mezina familiei se joacă, aflându-se la o vârstă fragedă, fiica cea mare este pasionată de canto:

“Cea micuță se joacă, asta este pasiunea, normal. E bine că e așa pentru că are doar 4 ani. Cea mare este foarte mult atrasă de canto. Îi place să cânte, face lecții de canto și se joacă și ea, aș putea spune”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *