Elwira, dezvăluiri despre căsnicia cu Mihai Petre. Începutul a fost anevoios pentru cei doi: “Scopul nostru nu era relația, scopul nostru era parteneriatul în dans” VIDEO EXCLUSIV

“La începutul relației a fost foarte dificil"

Dansul poate să unească destine. Acest lucru este valabil și în privința lui Mihai Petre, care și-a cunoscut soția, pe Elwira, cu ajutorul pasiunii sale. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar, de atunci, ei și-au întemeiat o superbă familie, bucurându-se la momentul actual de două fetițe, Catinca și Ariana. Chiar dacă formează unul dintre cele mai longevive și admirate cupluri din showbiz-ul românesc, vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu totul a fost așa de ușor la începutul relației.

Elwira Petre, detalii inedite despre relația cu Mihai Petre

În toate emisiunile în care a participat, Mihai Petre a dovedit că este un jurat corect și un adevărat profesionist. Chiar dacă mulți concurenți s-au temut de el, de-a lungul timpului, Elwira Petre ne-a mărturusit că acesta este complet diferit acasă:

“Tati e foarte bun cu fetele, se joacă cu ele încontinuu, le gâdilă în fiecare seară, le amuză. Nu e rigid, Mihai e, pur și simplu, un foarte bun profesionist, dar e și cinstit. Cred că asta simte și publicul. Bineînțeles, nici pe fete nu le minte niciodată, așa că ele simt asta. Dar simt și foarte multă dragoste din partea lui.”

“Cu dansul este mai dificil, noi suntem foarte diferiți”

Nu doar căsnicia îi unește pe Elwira și Mihai Petre, ci și pasiunea imensă pentru dans. Cu toate acestea, superba blondină ne-a mărturisit că au existat multe discuții în contradictoriu între ea și partenerul său, căci există diferențe cu privire la modul în care amândoi privesc acest sport:

“Cu dansul este mai dificil, noi suntem foarte diferiți, atât în felul în care dansăm, cât și în felul în care predăm. Atunci, avem foarte multe discuții în contradictoriu pe subiectul dans. Dar, cumva, acestea sunt constructive pentru că eu am învățat să accept ce dorește el în dans și la antrenamente, iar el a învățat să accepte ce vreau eu. În atâția ani am învățat multe unul despre celălalt.”

Citește și Marele vis al lui Mihai Petre. Câștigătorul Asia Express a dezvăluit ce face în fiecare zi pentru fiicele sale: “Acesta este scopul meu” VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost începutul relației pentru cei doi

Mihai Petre a cunoscut-o pe soția lui când își căuta un partener pentru dans. Cei doi au decis să se antreneze împreună, astfel că Elwira ne-a mărturisit că la început scopul comun nu era relația, ci pasiunea pentru sportul care îi unea. Totuși, chiar dacă începutul a fost anevoios, aceștia au învățat, de-a lungul timpului, să lucreze în armonie și să formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri din România:

“La începutul relației a fost foarte dificil pentru că scopul nostru nu era relația, scopul nostru era parteneriatul în dans și atunci totul se ducea în direcția aceasta. De foarte multe ori, am avut discuții în contradictoriu pe subiectul dans pentru că eu voiam ceva, el voia altceva și se întâmpla să ne certăm și la antrenamente, dar și la concursuri. Cu timpul am învățat că cearta trebuie să fie ceva constructiv, ceva ce te ajută să construiești, nu să distrugi.”

Citește și Ce fac soții Mihai și Elwira Petre în fiecare an. Secretul căsniciei de 14 ani a fost dezvăluit! VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *