Ce spune Elwira despre gelozia în căsnicia cu Mihai Petre: „Asta ne-a dat un soi de siguranță în relație” VIDEO EXCLUSIV

Elwira Petre se ocupă de educația fetelor, dar și de școala de dans

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, fiind îndrăgostiți ca în prima zi. Cei doi și-au întemeiat o frumoasă familie, bucurându-se de Catinca și Ariana, două fetițe superbe. Frumoasa vedetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre mariajul și familia sa, dar și despre gelozia în relație.

Elwira Petre, dezvăluiri despre familia sa

Elwira Petre a fost prezentă alături de fiicele sale la deschiderea unui nou magazin de haine pentru copii. Vedeta ne-a explicat că, în casa ei, se vorbesc trei limbi. Mihai Petre înțelege limba polonă, pe care aceasta o vorbește alături de Catinca și Ariana:

“La noi acasă există un mix. Eu uneori chiar mă mir că ne înțelegem pentru că vorbim puțin polona, fetele îmi răspund uneori în română, uneori în polonă, adăugăm puțină engleză de la școală. Este un mix, cel mai important este că ne înțelegem cu toții. Știm toate aceste trei limbi cu folos. Mihai înțelege limba polonă și nu se simte rău când noi o vorbim. În primul an când ne-am cunoscut, Mihai chiar a stat în Polonia și cred că atunci auzea mult polona. După ce s-au născut fetele, i-a fost ușor să învețe și mai mult. Era ca un burețel, absorbea repede. Când sunt mici, copiii nu fac niciun efort, așa că profităm de asta. (n.r. de a învăța mai multe limbi)”

Îi este dor să aibă parte de un proiect alături de soțul ei

Chiar dacă îi este dor să apară într-un proiect de televiziune, alături de Mihai Petre, vedeta ne-a explicat că, în momentul de față, are mult de muncă. Elwira Petre se ocupă de educația fetelor, dar și de școala de dans:

“Fetele sunt proiectele mele în momentul de față, dar și școala de dans. Mă bazez pe Mihai, îl putem vedea la “Te cunosc de undeva!”. Îmi este dor, însă la cât de mult de muncă avem, este suficient, momentan. (n.r. îi este dor să aibă un proiect cu soțul)”

Citește și Cum a început relația dintre Elwira și Mihai Petre: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Ce spune despre declarația de iubire făcută în Asia Express

Toți fanii țin minte momentul în care Elwira Petre i-a făcut o declarație de dragoste soțului său în Asia Express, fără să își abțină lacrimile. Vedeta ne-a vorbit despre respectivul moment, punctând că, acasă, ea și Mihai Petre își declară iubirea prin gesturi mici:

“Cred că ne declarăm cumva iubire zilnic, prin lucrurile mici. Nu există momente în care zicem: “Hai să ne așezăm la masă și să ne spunem poezii!”. S-a întâmplat așa în Asia pentru că s-a adunat foarte mult dor, dor de fete, dor de casă, dor de familie, de viața obișnuită, de zi cu zi. Cred că fiecare când este în Asia și simte acest dor, simte o mare ușurare în momentul în care pune totul pe hârtie și cumva le exteriorizează puțin.”

“Gelozie nu cred că a existat”

Elwira este o femeie superbă, iar Mihai Petre a avut parte, de-a lungul timpului, de multe fane. Totuși, vedeta ne-a explicat că gelozia nu a existat în relația lor, căci iubirea le-a oferit mereu siguranță în cuplu:

“Gelozie nu pot să zic că a existat. Ținem foarte tare unul la celălalt și cred că asta ne-a dat un soi de siguranță în relație. Suntem și cinstiți. Știe toată lumea că Mihai nu face sugar coating. El este foarte direct. Cred că asta ne-a ajutat puțin în relație pentru că tot ce ai pe suflet, spui.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *