Ce își dorește fiica lui CRBL să facă, la aproape 14 ani: “Eu sunt aici să o ajut cel puțin ca manager!”. Ambii părinți o vor sprijini, chiar dacă și-au anunțat despărțirea VIDEO EXCLUSIV

Ce își dorește fiica lui să facă

CRBL și soția lui, Elena, au anunțat că se despart după 16 ani de căsnicie. Cu toate astea, cei doi continuă să-și concentreze atenția asupra fiicei lor, Alessia. La aproape 14 ani, tânăra este pregătită să calce pe urmele tatălui său atunci când vine vorba despre drumul profesional, după cum ne-a dezvăluit artistul, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Alessia, fiica lui CRBL, este atrasă de muzică

Alessia este preocupată de școală, însă și de anumite pasiuni, dansul și muzica. Fiica lui CRBL s-a transformat într-o adevărată domnișoară și este pregătită să se implice în domeniul care l-a făcut pe tatăl ei faimos. Astfel, artistul își dorește ca, la un moment dat, să fie manager pentru copilul său pentru a-i ghida pașii:

“Alessia este bine, cu școala! Ne pregătim ca în vară să ne luăm buletinul! Trec anii și trec frumos, pe de o parte! Pe de altă parte, nu știu când au trecut atât de repede! Eu o știu mai mică, prin parc, când ne jucam frumos! Se pregătește să se apropie de muzică!

Îi place foarte mult și s-a decis, vrea să facă asta cu toată ființa ei, dans și muzică! Eu sunt aici să o ajut cel puțin ca manager! La un moment dat trebuie să aibă cineva grijă de ea! O să trebuiască să fiu și managerul ei! Și Elena, evident! Trebuie să fim acolo, în spate! Doar că o să vedem! Școală mai întâi și apoi pasiunile! Așa m-a învățat și pe mine mama!”

Citește și: Ce a descoperit CRBL la soția sa, Elena, după participarea la Power Couple: „Mă bucur că nu i-am dovedit eu, și-a dovedit singură” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre fiica lui, Alessia

În timp ce Elena nu își dorește expunerea publică, fiica lor, Alessia, nu are vreo problemă cu acest lucru. Cât despre faptul că CRBL deja este cunoscut în industria artistică, acesta a punctat că este posibil ca tânăra să se confrunte cu presiunea din partea fanilor, însă este sigur că ea o să gestioneze totul foarte bine, fiind deja matură pentru vârsta ei:

“Ea este OK cu asta! (n.r. să apară în fața publicului) Este perfecționistă, dacă nu îi iese cum trebuie parcă nu vrea să apară că nu este bine, ce zice lumea? Încă este micuță și trece prin etapele acestea. Dar o punem pe scenă și gata! O să fie la un moment dat niște hop-uri atât din partea oamenilor binevoitori, cât și din partea celor răuvoitori!

Aștept să văd cum o să administreze ea treaba aceasta. Este matură, inteligentă, îi merge mintea! Seamănă cu tatăl ei din multe puncte de vedere. Este frumoasă ca mama ei, nu am ce zice! Cred că o să se descurce. Dacă nu o să se descurce o să își ia lecțiile și o să învețe!”

Citește și: CRBL, despre proiectele pe micile ecrane: “La meteo nu am fost niciodată!”. Ce spune despre câștigătorii Power Couple VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce îți așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *