Ce studii are Meghan Markle. Toți știu că a fost actriță, dar ce pregătire are de fapt

Detalii mai puțin știute despre soția prințului William
Ce studii are Meghan Markle. Toți știu că a fost actriță, dar ce pregătire are de fapt

Ce studii are Meghan Markle. Actrița a devenit membră a familiei regale în 2018, după ce s-a căsătorit cu prințul Harry. Cei doi și-au anunțat logodna în 2017, iar un an mai târziu și-au unit destinele la Capela St. George de la Castelul Windsor. Înainte de a se căsători cu Prințul Harry, Meghan a avut o carieră de mare succes ca actriță, în special în rolul lui Rachel Zane din serialul Suits.

Ce studii are Meghan Markle. Toți știu că a fost actriță, dar ce pregătire are de fapt

Meghan a crescut în Los Angeles, iar numele ei de botez este de fapt Rachel Meghan Markle. Părinții ei au divorțat când avea șase ani, astfel că Meghan a rămas cu mama ei, Doria Ragland.

Încă de la o vârstă fragedă, Meghan a fost implicată în industria televiziunii, vizitându-și adesea tatăl pe platourile de filmare ale emisiunilor după școală. În timp ce studia la Northwestern, Meghan s-a alăturat frăției Kappa Kappa Gamma, potrivit express.co.uk.

Foștii profesori își amintesc de Meghan ca de o studentă implicată și pasionată de teatru. În paralel cu Universitatea Northwestern, Meghan a studiat și în străinătate, în Spania, timp de un semestru.

Meghan a efectuat, de asemenea, un stagiu la ambasada americană din Buenos Aires.

Ce alți membri ai familiei regale au o diplomă?

Meghan Markle nu este singurul membru al familiei regale care deține o diplomă. Kate Middleton și Prințul William s-au cunoscut la St Andrews, în Scoția, și amândoi dețin diplome ale acestei instituții.

Kate are un master în Istoria Artei, în timp ce prințul William a obținut o diplomă 2:1 în Geografie.

Soțul lui Meghan Markle, Prințul Harry, a ales să nu urmeze cursurile universitare și, în schimb, a efectuat un stagiu la Academia Militară Regală Sandhurst înainte de a se înrola în armată.

Cele două fiice ale prințului Andrew și ale lui Sarah, ducesă de York, prințesa Beatrice și prințesa Eugenie, au urmat, de asemenea, cursurile universitare.

Beatrice a studiat istoria și istoria ideilor la Goldsmiths, Universitatea din Londra, în timp ce Eugenie este licențiată în literatură engleză, istoria artei și politică la Universitatea Newcastle.

În trecut, membrii Familiei Regale erau adesea educați acasă, astfel că nu frecventau cursurile universitare.A fost cazul reginei Elisabeta a II-a, cea care s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, și al surorii sale, prințesa Margareta.

Prințul Charles a oprit însă această tendință și a urmat cursurile de la Cambridge unde a studiat istoria, arheologia și antropologia.

8.4 71 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.