Ce tatuaj inedit are Antonia ascuns în decolteu. Are o semnificație deosebită pentru ea. Imaginea a scăpat pe internet

Vezi ce tatuaj inedit are artista în decolteu!

Antonia este, fără îndoială, una dintre cele mai talentate cântărețe de la noi din țară, dar și una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. De curând, iubita lui Alex Velea a făcut furori pe rețelele sociale cu o ținută extrem de sexy, care i-a lăsat la vedere decolteul amețitor, dar și un tatuaj de care foarte puțini internauți știau. Iată ce semnificație deosebită are acesta pentru ea!

Cum arată tatuajul pe care Antonia îl are ascuns în decolteu

În vârstă de 34 de ani, Antonia este una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă cântăreață din România, şi asta cu toate că ea a adus pe lume nu mai puțin de trei copii.

Superba artistă impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale de pe sticlă și cu talentul de necontestat. În plus, partenera de viață a lui Alex Velea este și extrem de activă în mediul online, unde își ține la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața ei.

Antonia, într-o ținută sexy, care i-a lăsat la vedere tatuajul

Recent, solista i-a încântat pe internauți cu o postare incendiară. Ea s-a fotografiat într-o ținută extrem de sexy, care a dezvăluit un detaliu despre care foarte puțină lume știa.

Artista a făcut senzație într-un maieu negru, cu vedere la decoteul răvășitor. Ținuta i-a scos în evidență bustul frumos, pielea perfectă, dar și tatuajul mai mult sau mai puțin secret.

Te-ar mai putea interesa și Imagini de senzație cu Antonia. Le-a dat lumea peste cap internauților!

Ce semnificație are pentru ea

Concret, fanii Antoniei au putut observa că preferata lor are desenată în zona intimă cifra 13. Cu toate că mulți superstițioși s-ar feri să aibă un astfel de tatuaj, solista susține că, din contră, acest desen îi poartă noroc.

“Este cifra 13, data de naștere a lui Alex Velea, îmi poartă noroc”, a declarat, la un moment dat, iubita celebrului cântăreț.

Însă, acesta nu este singurul tatuaj al artistei. Ea mai are desenată o fundiță pe mâna dreaptă, un ochi cu petale şi o lacrimă, pe mâna stângă, pe piciorul stâng are scris numele fetei sale, Maya, iar pe dreptul se regăsește o notă muzicală.

Totodată, artista mai are pe gât desenat un trandafir cu spini, pe mâna stângă are scris ”Once upon a time”, iar pe spate are tatuat chipul lui Alex Velea.

Te-ar mai putea interesa și Antonia, așa cum rar ai ocazia să o vezi. Decolteul generos i-a înnebunit pe toți, chiar e regina senzualității pe internet!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lidia Buble dădea autografe cu mult înainte de a visa să devină o artistă celebră
4.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *