Cea mai frumoasă femeie din România este din nou singură. I-a spus adio fără să se mai uite în urmă: “În sfârșit fericită”

O nouă despărțire în showbizul autohton

Cea mai frumoasă femeie din România este din nou singură. I-a spus adio partenerului fără să se uite în urmă. După decizia luată, tânăra se declară din nou fericită. Cei doi au împreună un copil.

Cea mai frumoasă femeie din România este din nou singură

O nouă despărțire în showbizul autohton. Cristina Ich, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, i-a dat papucii fiului lui Victor Pițurcă. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Noah, de nici trei ani. Bruneta a fost cea cre a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a spus bruneta, pe o platformă de social media, unde este urmărită de aproape un milion de persoane.

Probleme în cuplu au apărut de mai multă vreme. Iar Cristina Ich nu s-a ferit să le expună pubic. În urmă cu câteva luni, influencerița a povestit prin ce dezamăgiri a trecut în relația cu Alexandru Pițurcă. Atunci, Cristina Ich spunea că Noah a apărut în viața lor foarte repede, după nici jumătate de an de când se cunoșteau și că, dacă nu era copilul, i-ar fi spus demult adio partenerului ei.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, povestea vedeta.

Cea mai frumoasă femeie din România este din nou singură
Cea mai frumoasă femeie din România este din nou singură

„Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile”

În același interviu, Cristina Ich a dezvăluit că tatălui băiețelului lor îi plac foarte mult „viața și distracțiile” și că bărbatul căruia i-a dăruit un copil este un „om dificil”, la fel ca ea. Vedeta a dezvăluit că nu poate trece peste unele lipsuri în viața de cuplu și că nu depinde financiar de Alex Pițurcă.

„Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea”, spunea Cristina Ich.

Fotomodelul a recunoscut în cadrul unui podcast că, de-a lungul timpului, ea a închis ochii la escapadele lui Alex Pițurcă și că acesta reușea să o împace aducându-i cadouri scumpe.

„Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas.”, a spus Cristina Ich, la podcastul lui Radu Țibulcă.

5.9 369 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.