Cine este și cu ce se ocupă soția lui Serghei Mizil: “A scos tot ceea ce aveam mai bun în mine”. Arată incredibil de bine la 63 de ani

Iată cine este și cu ce se ocupă soția lui Serghei Mizil!

Serghei Mizil este, fără îndoială, unul dintele cele mai controversate personaje din showbiz-ul autohton, dar puțină lume știe cine este partenera lui de viață. De fapt, mulți nici nu știau că bărbatul este căsătorit. Cora este o prezență extrem de discretă în spațiul public și apare rar în compania soțului ei. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape trei decenii și au împreună o fiică superbă.

Detalii despre soția lui Serghei Mizil

Mai are nevoie Serghei Mizil de vreo prezentare? Acesta este o prezenţă constantă la televizor, fiind invitat în multe emisiuni. De asemenea, Serghei Mizil apare deseori și în mediul online, acolo unde nu ezită să-și spună părerea despre tot ce se întâmplă în jurul lui.

Cu toate că a ajuns la vârsta de 70 de ani, Serghei Mizil este extrem de excentric, plin de viață, cu vorbele la el și pus pe distracție. Nu este niciun secret că bărbatul știe să facă atmosferă la petrecerile exlusiviste din locarurile de lux din Capitală.

Femeia este de o frumuseţe răpitoare

Însă, cine este și cu ce se ocupă soția lui Serghei Mizil? Ei bine, Cora este femeia cu care Serghei Mizil este căsătorit de aproape 30 de ani. Spre deosebire de soțul ei, aceasta preferă să fie o prezență discretă și să apară rar în lumina reflectoarelor.

Cora are 63 de ani, dar vârsta reprezintă doar un număr pentru ea. După cum se poate observa și în imaginile din galeria foto a acestui articol, femeia are un trup de invidiat și un chip lipsit de imperfecțiuni. Pe plan profesional, ea se ocupă cu ezoterismul.

”Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam.

După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…) Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet.

Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia sa ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta.

Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a declarat soția lui Sergei Mizil în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”. Joacă magistral rolul unui deținut: “Nimeni nu vă spune asta” VIDEO EXCLUSIV!

”Nu mă sufocă”

În urmă cu ceva timp, Serghei Mizil a vorbit despre secretul căsniciei sale, despre cum el și Cora au reușit să rămână împreună atât de mult timp.

”Nu am de ce să divoțez, pentru că am o relație foarte bună cu soția mea.Nu mă sufocă, mă duc unde vreau, fac ce vreau, vreau să plec la mare, plec la mare, sau la munte, unde vreau eu!

Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă. De fapt, nici bărbatul, nici femeia nu trebuie să-și sufoce partenerul. Și asta ca să stai pentru copii, nu! Dacă nu te mai înțelegi, atunci divorțezi și gata!”, a dezvăluit bărbatul pentru Click.

“A scos tot ceea ce aveam mai bun în mine. Nu obişnuiam să arăt şi latura asta”, a mai spus, acum ceva timp, Serghei Mizil despre Cora.

Citește și Ce pensie are Serghei Mizil, de fapt. Nu a muncit nici măcar o zi la stat, suma care îi intră pe card!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
5.6 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *