Clipe dificile pentru Mirela Vaida. Vedeta face apel la fani să-i ajute prietena: “Se zbate între viață si moarte”

Mirela Vaida își plânge durerea pe rețelele sociale. Cunoscuta prezentatoate TV le cere ajutorul internauților într-o problemă gravă. Într-un mesaj publicat în mediul online, vedeta îi roagă pe aceștia să contribuie la vindecarea unei tinere, Miruna, care a fost implicată într-un accident rutier. Din păcate, starea ei de sănătate este foarte gravă.

Momente grele pentru Mirela Vaida

Mirela Vaida a cerut ajutorul fanilor săi cu privire la o situație dificilă. O tânără în vârstă de 19 ani, membră a anasamblului folcloric din Bacău a trecut printr-un accident rutier și are nevoie de ajutor. Prezentatoarea de la Acces Direct a avut câteva cuvinte de laudă și îi roagă pe urmăritorii ei să contribuie.

Mirela Vaida trece prin momente dificile de când a aflat că Miruna, o tânără de 19 ani care face parte dintr-un ansamblu folcloric din Bacău și cu care colaborează, a fost implicată într-un accident rutier cumplit. Prin urmare, moderatoarea de la Acces Direct îi roagă pe fani să o ajute pe victimă.

„Dragii mei, îmi vine să plâng de durere… Această fată tânără și talentată face parte din Ansamblul „Zestrea”, dansatori din Bacău, prieteni și colaboratori dragi ai noștri, în emisiuni și videoclipuri! A suferit un accident grav, rutier, iar acum se zbate intre viață și moarte! Vă rog din suflet, dacă puteți, hai să o ajutam să trăiască! Vă las mai jos toate detaliile! Să ne rugam pentru Miruna!”, a scris Vaida pe internet.

Vestea care a afectat-o cumplit

În postarea de pe Facebook, Mirela Vaida a avut doar cuvinte de laudă la adresa tinerei, menționând că situația este una critică, deoarece Miruna „se zbate între viață li moarte”. Totodată, vedeta TV a specificat și modalitățile prin care românii pot dona bani pentru ca victima să fie salvată.

Miruna a suferit o fractură de coloană cervicală și, din cauza impactului, îi este afectată pleura plămânilor. Aceasta se află internată la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, la Terapie Intensivă. Costurile medicale sunt destul de mari pentru familia tinerei, în jur de 1.500 de lei pe zi. Din acest motiv, Mirela Vaida cere ajutor la fanii săi din mediul online.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *