Cum a apărut Laurențiu Reghecampf la Institutul de Medicină Legală, după bătaia cu Anamaria Prodan. Cu ce probleme s-a ales antrenorul

Cum a apărut Laurențiu Reghecampf la Institutul de Medicină Legală, după bătaia cu Anamaria Prodan. Cu ce probleme s-a ales antrenorul

Cum a apărut Laurențiu Reghecampf la Institutul de Medicină Legală, după bătaia cu Anamaria Prodan. La câteva zile după scandalul monstru în care antrenorul și fosta sa soție și-au împărțit pumni și palme în plină stradă, a venit rândul medicilor legiști să constate care dintre ei a lovit mai puternic. Ambii s-au prezentat la IML pentru a-și scoate certificat medicolegal, dar în zile diferite. Impresara a mers luni, iar „Reghe” și-a făcut apariția astăzi.

Cum a apărut Laurențiu Reghecampf la Institutul de Medicină Legală, după bătaia cu Anamaria Prodan

Când credeam că nimic nu ne poate surprinde în ceea ce privește realția tensionată dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, am avut parte de cel mai șocant episod în care cei doi au fost protagoniști.

Vineri, foștii parteneri s-au luat la bătaie ca în curtea școlii, iar momentul a fost filmat de un apropiat al Anamriei Prodan. Pumni, palme, îmbrânceli și de o parte și de cealaltă. Cam acesta a fost în linii mari „spectacolul” pe care cei doi l-au oferit. Iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

În uram scandalului, atât antrenorul, cât și fosta sa parteneră au avut de suferit. Laurențiu Reghecampf s-a ales cu ochiul vânăt, lucru observat și la botezul fiului său Liam, iar Anamaria Prodan, probabil cu niște contuzii și un mebru rupt ori luxat, având în vedere că i s-a pus piciorul în ghips, iar mâna i-a fost imobilizată.

Cum a apărut Laurențiu Reghecampf la Institutul de Medicină Legală, după bătaia cu Anamaria Prodan
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal uriaș

Cum la IML nu se lucrează în weekend, cei doi și-au putut scoate certificat medico-legal abia la începutul acestei săptămâni. Anamaria Prodan a mers luni la Institutul de Medicină Legală, în timp ce „Reghe ” și-a făcut apariția marți dimineață. Pe fața antrenorului se puteau vedea în contnuare urmele „războiului” cu fosta lui soție. Are încontinuare ochiul vânăt și mai multe răni la nivelul feței, scrie romaniatv.net. Antrenorul nu a dorit însă să dea declaraţii presei la sosirea la Institutul de Medicină legală.

După altercația din curtea casei din Snagov, în care cei doi locuiau când erau împreună, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mers la secția de poliție. În urma audierilor, ambii au obținut ordin de protecție din partea autorităților.

Anamaria Prodan a mers la IML pentru a-și scoate certificat medico-legal
Anamaria Prodan a mers la IML pentru a-și scoate certificat medico-legal

Care a fost motivul scandalului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf are dreptul, potrivit ordonanței preșidențiale emise de instanță, să își viziteze fiul și să petreacă timp cu el în fiecare al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului. Conform unor surse judiciare citae de Gândul, intervalul este de vineri, de la ora 16.00, până duminică, la ora 20.00.

Astfel, Laurențiu Reghecampf a mers la vila familiei din Snagov pentru a discuta cu Bebeto. Bona angajată de Anamaria Prodan i-a permis să intre în casă și a și anunțat-o telefonic pe impresară, care nu s-a opus.

Bebeto i-a transmis tatălui său că merge la antrenament, iar după conversația purtată cu fiul său antrenorul a plecat către casa nașului lui, aflată în gard în gard cu vila în care acum locuiește Anamaria Prodan. Între timp, impresara a sosit și ea și l-a așteptat pe Reghecampf să iasă din casa nașilor, moment în care a izbucnit scandalul. Anamaria Prodan a venit însoțită de șoferul ei, cel care și filmat toată scena.

Miercuri, Reghe și Anamaria Prodan sunt așteptați la Judecătoria Buftea pentru prelungirea ordinelor de protecție.

2.4 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.