Cum a reușit să slăbească Florin Busuioc 24 de kilograme, de fapt. „Nu mai am vreo poftă acum!”. El și-a schimbat complet stilul de viață și garderoba VIDEO EXCLUSIV

De ce probleme a scăpat, ce efecte pozitive resimte acum

Florin Busuioc s-a decis să facă o schimbare uluitoare și a slăbit nu mai puțin de 24 de kilograme. Celebrul Busu de la Pro TV a renunțat la vicii încă de când a suferit un infarct în 2018, însă, recent, s-a hotărât adopte un stil de viață mai sănătos, renunțând și la dulciuri. În exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a vorbit despre schimbările din viața lui.

Florin Busuioc, despre stilul de viață pe care îl are acum

După ce a suferit un infarct în 2018, Florin Busuioc a renunțat complet, pentru totdeauna, la fumat și alcool. Prezentatorul de meteo de la Pro TV a slăbit recent 24 de kilograme, astfel că a scăpat de numeroase probleme pe care le avea din cauza greutății. Mai mult, el și-a schimbat total și garderoba:

“De când am slăbit este gata cu grăsimea, atât! De când cu infarctul a fost gata cu orice viciu! Atunci m-am lăsat de fumat, nu am mai pus strop de alcool în gură și nici nu o să mai pun vreodată în viață! Nu o să mai fumez niciodată în viață! Cam asta ar fi cu viciile. Atunci, cu infarctul, s-a lămurit această treabă!

De când cu slăbitul mă simt foarte bine, am scăpat de apnee în somn, am scăpat de gâfâială la urcatul scărilor, pot să mă închei la șireturi, nu mai am niciun fel de problemă! Mi-am schimbat toată garderoba.

Acasă am haine de pe vremea de când eram slab, am început să le port din nou pe ele! Am pantaloni pe care nu i-am purtat de 10-12 ani. Acum m-am uitat în garderobă și m-am întrebat dacă nu mă încap acum. Mă încap!”

Cine l-a ajutat să slăbească

Florin Busuioc a fost convins de Greta Dan, regizorul de platoul al emisiunii “La Măruță” să lucreze alături de Carmen Barcan, terapeut, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Acesta ne-a recunoscut că înainte nu avea încredere în programele de slăbit, însă acest lucru s-a schimbat acum:

“Recunosc sincer că dacă nu exista Greta care făcea programul de un an de zile și care m-a convins și pe mine, nu aș fi mers! Eu nu sunt genul de om care să aibă încredere în chestiile acestea! Mi se păreau niște farafastâcuri.

Am văzut cum lucrează Carmen, mi-am dat seama că femeia este specială! Este deosebită, știe ce face! Nu este o oarecare care are un program de slăbit și reușește sau nu! Nu! La ea se reușește întotdeauna! Nu există să nu reușească!”

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin 17 kilograme, de fapt: “Am scăzut de la L la M și chiar S”. Mai are puțin și ajunge la dimensiunile din liceu

A renunțat la dulciuri

Busu de la Pro TV a punctat că nu mânca fast food și nici nu era un împătimit al sucurilor, căci se ferea de acestea. Totuși, înainte să slăbească, el avea o slăbiciune pentru dulciuri, astfel că mânca noaptea un întreg borcan de Nutella:

“Fast food nu am mâncat nici înainte, niciodată! Nu mănânc fast food! Sucuri nu beau, nu am băut niciodată! Nu există carbogazoase, nu au existat niciodată! Am mai scăpat așa într-un dulce, dar nu grav.

Înainte de a intra în acest program, noaptea la ora 2 mă duceam la frigider sau la dulapul de dulciuri și rădeam un borcan de Nutella! Stați ușor, nu așa, oricum! Nu era OK deloc! M-am potolit de tot. Nu mai am vreo poftă acum!”

Citește și: Alimentele pe care Florin Busuioc le-a exclus definitiv din meniu. Ce nu mai mănâncă: „Mă simt puțin vinovat acum”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *