Cum arăta Tania Budi în anii ‘90. Vedeta, care arată senzațional la 56 de ani, făcea furori și în tinerețe. Galerie foto impresionantă

Vezi cum arăta Tania Budi în tinerețe!

Tania Budi nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. A fost una dintre cele mai admirate și curtate femei ale anilor ’90, iar astăzi, la 56 de ani, fostul manechin care a cucerit o Românie întreagă cu frumusețea sa nu și-a pierdut din strălucirea de altădată. Iată cum arăta vedeta în tinerețe. Chiar și acum întoarce toate privirile când iese pe stradă!

Imagini din tinerețe cu Tania Budi

Tania Budi a fost una dintre cele mai de succes fotomodele de la noi din țară. În anii ’90, blondina făcea, pur și simplu, furori cu frumusețea sa. Ulterior, însă, ea a renunțat la această meserie și și-a construit o carieră în televiziune.

Acum, vedeta are 56 de ani și arată la fel ca la 20 sau chiar mai bine. Tocmai din acest motiv, ea a fost întrebată de nenumărate ori cum se menține în formă. Ei bine, vedeta susține că aproape totul se datorează genelor sale bune.

Cum se menține în formă fostul manechin

Însă, pe lângă asta, Tania Budi are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă și face destul de multă mișcare. De asemenea, ea mai spune că gândirea pozitivă o ajută să se mențină tânără.

”Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez.

Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală”, a declarat blondina în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Tania Budi a afișat un deloc amețitor la 56 de ani. Arată fabulos, zici că a oprit timpul în loc!

”Nu sunt adepta operațiilor estetice”

Operaţiile estetice au devenit o obişnuinţă pentru vedetele de la noi din țară, însă Tania Budi se ferește de ele. Chiar și așa, fostul fotomodel arată aproape ca în tinerețe.

În cadrul unui interviu, ea a mărturisit că nu este adepta interveniilor estetice. În schimb, preferă tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială.

”Am revenit la medicul meu pentru un tratament nou de reîntinerire a tenului, care se numește M-Rejuvenation. Este exact genul de procedură care mi se potrivește în condițiile în care nu sunt adepta operațiilor estetice, ci prefer tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială.

Sunt deja la a doua ședință de acest tip în decurs de câteva luni, iar îmbunătățirea este vizibilă la nivelul pielii și chiar și în ceea ce privește forma și structura feței. Recomand realizarea acestei proceduri la fiecare schimbare de anotimp”, a declarat, acum ceva timp, Tania Budi.

Citește și Tania Budi, răvășitoare pe internet. Fanii au reacționat imediat, ce a lăsat la vedere!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
2.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *