De ce viciu se ferește Monica Bârlădeanu: “În niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea” VIDEO EXCLUSIV

Ce face actrița ca să își întrețină superbele trăsături

Nu este un secret faptul că Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din România. Vedeta are parte de foarte mulți admiratori pe care îi surprinde de fiecare dată când intră în pielea unui nou personaj. Totuși, ca să își întrețină superbele trăsături, ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că se ferește de un anumit viciu.

Monica Bârlădeanu, despre cel mai nou film în care joacă

Monica Bârlădeanu intră în pielea unui personaj spumos în filmul “Taximetriști”. Vedeta ne-a dat câteva detalii despre femeia pe care o joacă, punctând că s-a bucurat enorm că a apucat să intre în pielea unui astfel de personaj:

“Pornim de la Anișoara, o femeie exuberantă, îmbrăcată în pardesiu roșu, cică pe discreție. Trăiește în niște filme și ea. Este destul de atipică, dacă era zi, purta ochelari de soare. Este prima clientă a serii pentru Liviu și urcă în taxi cu o cerere foarte dubioasă. Mi se pare dubioasă, în momentul în care m-ai pune să urmăresc o mașină, aș întreba la fel: “Ne luăm bătaie? Ce se întâmplă?”. Ce pot să îți spun este că treaba aceasta duce undeva, dar nu unde vă așteptați. Îmi plac personajele de orice fel. Sunt foarte OK și cu exuberanța, mi s-a părut absolut adorabilă această Anișoara, cu efervescența ei. Era ceva ce, să zicem, nu aveam în catalogul de personaje jucate. Și atunci m-am bucurat că am apucat să mă joc cu Anișoara.”

Ce spune despre încredere în ea ca actriță

Monica Bârlădeanu ne-a mărturisit că fiecare actor are emoții atunci când vine vorba despre un nou personaj pe care îl joacă. Până la urmă, la finalul zilei, toți actorii se întreabă la premieră dacă puteau să facă mai bine sau totul a ieșit ca la carte:

“Acesta este un subiect sensibil. Încredere în tine ca actor ai în momentul în care te-ai pregătit foarte bine, îți joci personajul și după ce ai jucat personajul, rămân emoțiile de la premieră. Eu cred că absolut toți actorii, oricât de experimentați ar fi, la premieră se întreabă: “Oare cum o să fie primit personajul meu? Oare a fost bine? Putea să fie altfel? Puteam să fac și mai bine?”. Nu este matematică, este artă. Și atunci depinde ce ai putut să scoți din tine în ziua respectivă.”

Nu are vicii

Multă lume o complimentează pe actriță pentru frumusețea ei, însă aceasta consideră că trăsăturile superbe reprezintă meritul părinților și darul lui Dumnezeu. Totuși, ea încearcă să se mențină prin faptul că se ferește de vicii, mai ales de fumat:

“Acesta nu este un lucru la care eu am contribuit. Este un dar. Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi. Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu. Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta. Nu am. (n.r. vreun viciu) Fumatul, în niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea.”

Cum se menține

De asemenea, Monica Bârlădeanu ne-a oferit detalii despre trucul pe care îl are pentru a se simți mai bine. Este cunoscut faptul că superba actriță preferă să doarmă în frig, astfel că în dormitorul ei mereu este o temperatură scăzută:

“Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald. Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece. Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață. Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *