Imaginile cu care Monica Bîrlădeanu a făcut furori pe rețelele de socializare. Cum arată în costum de baie

Monica Bîrlădeanu a decis că e vremea pentru o pauză. Unde se relaxează vedeta

Monica Bîrlădeanu a plecat în vacanță după filmările de la Splash! Vedeta la apă. Vedeta în vârstă de 43 de ani este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat recent fotografii cu ea în costum de baie.

Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie

După o vară plină cu filmări și multă muncă, Monica Bîrlădeanu a decis că e vremea pentru o pauză. Actrița și-a etalat silueta de model la piscină și pe plajă. Potrivit viva.ro, Monica este în vacanță alături de prietenii apropiați. Aceasta le-a transmis fanilor ei că este prima vacanță cu adevărat fabuloasă după mulți ani, în care probabil s-a dedicat mai mult muncii.

„N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat (că doar știți din stories), iar iunie am fost în pregătiri pentru emisiune. Parcă m-aș fi simțit vinovată să mă duc în vacanță. Sincer. Acum însă, la sfârșit de vară, simt că e absolut binemeritat și necesar acest time out în care mă bucur de apă, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natură ce se desfășoară în fața noastră absolut minunat și divin. Serios… pentru mine e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”, a scris Monica Bîrlădeanu pe pagina sa de Instagram.

Monica Bîrlădeanu, în vacanță
Monica Bîrlădeanu, în vacanță

Monica Bîrlădeanu, jurată la iUmor

După o bună perioadă la PRO TV, Monica Bîrlădeanu a trecut la Antena 1. Vedeta a fost cel de-al patrulea jurat al emisiunii iUmor în sezonul din acest an.

„Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu un mult entuziasm”, a declarat vedeta în primăvara anului 2022.

Acum însă vedeta este prezentatoare a emisiunii Splash! Vedete la apă, tot la Antena 1, alături de Ramona Olaru și Răzvan Fodor. Jurații de la această emisiune sunt Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin și Cosmin Natanticu.

„Splash! Vedete la apă e un proiect în care oamenii își confruntă fricile, fobiile și își depășesc limitele. Uneori, toată această dramă, pentru o săritură de la 3 metri de pe platformă, capătă proporții serioase, se lasă cu tremurat și lacrimi, iar alteori e chiar amuzantă. Am urmărit anul trecut show-ul de pe canapeaua mea confortabilă de acasă și sunt chiar curioasă să văd cât de grele sunt lucrurile, sus, pe platformă, din moment ce acolo unii concurenți experimentează emoții extreme”, spunea Monica Bîrlădeanu despre experiența la Splash! Vedeta la apă.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.