Monica Bîrlădeanu, şocată după ce a aflat din presă că se mărită: “O glumă proastă ca asta poate avea nişte consecinţe”

Monica Bîrlădeanu a dezmințit informațiile potrivit cărora s-ar mărita în această vară cu un renumit medic din Iaşi.

Monica Bîrlădeanu a reacționat dur după ce o publicație din orașul său natal a scris un articol potrivit căruia actrița s-ar mărita în curând cu un cunoscut medic chirurg din Iași. Vedeta a fost nevoită să dezmintă informațiile și să le reproșeze unor anumiți jurnaliști că „au preluat știrea orbește” fără să o contacteze pentru un punct de vedere. În realitate, articolul a fost scris în spirit de glumă cu ocazia zilei de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor.

Monica Bîrlădeanu, reacție vehementă după ce a aflat din presă că se mărită

”Articolul cu titlul „Nunta anului la Iași! Medicul chirurg Lucian Popa se însoară cu actrița Monica Bîrlădeanu. Evenimentul va avea loc în Italia, la un hotel de lux din Florența” este un pamflet și trebuie tratat ca o păcăleală cu ocazia zilei de 1 aprilie.”, se arată în dezmințirea oferită de bzi.ro.

În articolul-pamflet publicat de Ziua Păcălelilor, jurnaliștii ieșeni afirmau că Monica Bîrlădeanu urmează să se mărite cu medicul chirurg Lucian Popa. Nașii celor doi ar fi fost ex-ministrul Justiției și rectorul Universității A.I. Cuza din Iași Tudorel Toader și soția sa.

Presupusa dată a marelui eveniment era 1 iunie 2022, iar la petrecere ar fi trebuit să participe „invitați de seamă din lumea medicală, universitară și oameni de afaceri.”

O parte din presă a preluat informația și a transmis-o ca fiind reală, fără a menționa că în realitate este vorba de o glumă.

Frumoasa actriță a fost deranjată nu în mod special de gluma în sine, ci de faptul că publicațiile care au publicat articole cu presupusa sa nuntă nu au verificat informația. Monica Bîrlădeanu a transmis, în urmă cu câteva zile, un mesaj pe pagina ei de socializare în care a atras atenția asupra amplorii pe care l-a luat acest subiect fără să conțină niciun sâmbure de adevăr.

Monica Birladeanu
Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România

„Adevărul vi-l spun eu”

„Oameni buni, vrea încetăm cu gluma asta proastă. N-am spus nimic timp de o săptămână de când biz.ro a construit ca PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE un articol cum m- marita, la sfârșitul căruia au publicat și dezmințirea de mai jos, la care aveți și screenshot-ul atașat, fie limpede pentru țoată lumea. Singura problemă e nimeni nu citește nimic până la final în zilele noastre și trezesc iată, cu o serie de siteuri care preiau gluma asta ca și cum ar fi adevăr. Adevărul însă vi-l spun eu fără probleme, și sună în felul următor:
1. Nu îl cunosc pe domnul din ziar, nu l-am cunoscut niciodată și nici nu am auzit vreodată de domnia .

„O glumă proastă ca asta poate avea consecințe”

2. Nu am fost sunată de absolut nimeni dintre cei care au preluat știrea orbește, întrebe daca e adevărat. Aici… iertare, jurnaliști dragi, dar ar fi fost binevenit un telefon de confirmare, mai ales nu vorbesc niciodată despre partea asta a vieții mele personale.
3. O glumă proasta asta poate avea niște consecințe. Nu știu nimic despre viață domnului din articol, dar vorbesc om: v-ați gândit poate domnul asta are o relație? O femeie care se poate simți rănită de un asemenea articol și între cei doi pot fi probleme? V-ați gândit pune și pe mine și pe familia mea în disconfort masiv tot dezmințim la fiecare telefon al unui cunoscut?
Eu duc la glumă, în general nu adresez aberații care apar, dar asta deja trebuie se oprească aici.
Dragi jurnaliști, am simțit mereu respect pentru meseria voastră, dar felul în care a fost preluată pe necitite( până la capăt), pe nemestecate și neverificate povestea asta, e chiar dezamăgitor. mulțumesc mult înțelegeți.”, a scris Monica Bîrlădeanu pe pagina ei de Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *