Femeia cu care Kate Middleton și-ar fi dorit să se însoare prințul Harry. Ea l-a părăsit, deși aveau planuri de nuntă: „I-a frânt cu adevărat inima”

Au fost împreună timp de doi ani

Scris de: Daoud Andra

27 May. 2023

Înainte de a se căsători cu Meghan Markle, prințul Harry a mai avut relații cu femei frumoase. Pe unele dintre fostele lui iubite le-au cunoscut chiar și fratele său, William, și cumnata sa, Kate. Prințesa de Wales a plăcut-o foarte mult pe una dintre femeile cu care Harry a format un cuplu și chiar îl vedea căsătorit cu ea. Din păcate, lucrurile s-au terminat între ei, după ce femeia „i-a frânt inima” prințului.

Cine este femeia cu care Kate ar fi vrut să se însoare prințul Harry

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între Kate Middleton și Meghan Markle, soția prințului Harry, nu a fost niciodată o relație apropiată. Aceasta a pornit cu stângul, iar cele două nu au reușit niciodată să se împrietenească. Înainte ca Harry să o cunoască pe Meghan, a mai avut câteva relații de lungă durată, care au ținut primele pagini ale ziarelor.

Citește și: „Era ca și cum Harry era în transă”. Ce obișnuia să-i scrie lui Meghan Markle, la începutul relației. Așa a cucerit-o, de fapt

Una dintre ele a fost cu Chelsy Davy și a durat 7 ani, mai exact din 2004 până în 2011. Lucrurile păreau serioase între ei, astfel că mulți se așteptau la căsătorie. Din păcate, făceau parte din lumi mult prea diferite, motiv pentru care s-au despărțit. Chelsy a jucat un rol important în viața lui Harry, astfel că acesta a menționat-o și în cartea lui, „Rezervă”.

Harry a fost însă la un pas de căsătorie cu o altă femeie din viața lui: Cressida Bonas. Cei doi au format un cuplu din 2012 până în 2014, iar William și Kate au plăcut-o din prima, spre deosebire de Chelsy, pe care nu o considerau potrivită pentru Harry.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și prințul Harry. Ce se întâmplă cu căsnicia lor. Gestul care i-a dat de gol

Femeia cu care Kate Middleton și-ar fi dorit să se însoare prințul Harry. Ea l-a părăsit, deși aveau planuri de nuntă:
Harry și Cressida Bonas

„Kate s-a purtat genial cu Cressida”

O sursă apropiată familiei regale a dezvăluit pentru presa internațională faptul că soția lui William s-a purtat impecabil cu Cressida și a ajutat-o să se integreze.

„Kate s-a purtat genial cu Cressida, i-a dat atâtea sfaturi. Îi place foarte mult de ea. Kate a fost lângă ea și a ajutat-o să înțeleagă ce se întâmplă, cum se desfășoară lucrurile într-o astfel de familie”, a declarat sursa din anturajul familiei regale, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: S-a aflat ce pune la cale, de fapt, Meghan Markle. Planul soției prințului Harry i-a uimit pe mulți, ce vrea să facă după încoronarea Regelui

Deși au fost la un pas să se căsătorească, se pare că atenția pe care o primeau William și Kate a speriat-o pe Cressida. Aceasta a dat înapoi și a spus că nu poate face un pas atât de important. Refuzul ei i-a frânt inima lui Harry, la vremea respectivă, după cum a dezvăluit autoarea regală Katie Nicholl:

„A încercat s-o convingă că ar putea să funcționeze, dar Cressida se hotărâse. Harry a suferit o adevărată lovitură când ea i-a spus: ‘nu pot face asta’. Cred că i-a frânt cu adevărat inima.”

Cu toate că l-a făcut să sufere, Harry nu i-a purtat pică, ba chiar a invitat-o la nunta lui, în 2018. Prințul a cunoscut-o pe Meghan Markle la doi ani de la despărțirea de Cressida. În 2017 și-au anunțat logodna, iar în 2018 a avut loc nunta regală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *