Horoscop zilnic 3 octombrie 2022. Luna traversează astăzi zodia Capricorn. Zodiile care au mari șanse de afirmare în plan profesional

Luna traversează astăzi zodia Capricorn. Putem deveni prea reci, prea calculați și rigizi
Horoscop zilnic 3 octombrie 2022. Luna traversează astăzi zodia Capricorn. Zodiile care au mari șanse de afirmare în plan profesional

Horoscop zilnic 3 octombrie 2022. Luna traversează astăzi zodia Capricorn și ne stimulează perseverența, răbdarea și capacitatea de organizare. Minusul acestui tranzit este că putem deveni prea reci, prea calculați și rigizi și să ignorăm ceea ce simțim. Din punct de vedere profesional, este un tranzit bun pentru afirmare și pentru a ne atinge niște obiective înalte.

Horoscop zilnic 3 octombrie 2022. Taurii au impresia ca dețin adevărul absolut

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna în tranzit prin Capricorn formează careuri cu zodia ta, prin urmare s-ar putea să apară tensiuni profesionale și fel și fel de situații frustrante și provocatoare, cărora ar fi bine să nu le dai curs. Totodată, încearcă să ai mai multă grijă la imaginea ta, în special dacă este vorba de ipostaze publice.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi ai tendința de a-ți susține punctul de vedere și principiile cu mai multă îndrăzneală, însă ai grijă la tendința de a nu-i asculta pe ceilalți sau a crede că doar tu deții de adevărul absolut. Este foarte posibil să intri în conflicte cu cei din jur din cauza viziunilor diferite sau a percepției diferite în cazul unei situații legale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Interacțiunea cu cei din jur, fiind vorba de persoane cu care ai de împărțit bani sau de la care ai de obținut anumite avantaje materiale, va fi destul de dificilă zilele acestea. Te frământă o datorie pe care o ai de returnat sau faptul că cineva nu-ți returnează la timp suma de bani promisă. În cuplu se pot accentua niște probleme de natură intimă.

Horoscop zilnic 3 octombrie 2022. Leii au probleme de sănătate

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna traversează sectorul relațiilor tale, iar aspectele pe care le formează cu celelalte planete pot aduce conflicte, atât în cuplu cât și în interacțiunile profesionale. Nu este o zi tocmai bună pentru negocieri, dat fiind că vei fi foarte rigid și deloc dispus la compromis.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să ai parte de tensiuni, discuții în contradictoriu cu colegii de muncă și să fii deranjat de niște schimbări sau directive primite. Pe de altă parte, nici starea de sănătate nu este tocmai bună și s-ar putea să te confrunți cu unele simptome pe care le-ai tot ignorat și acum devin acute.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna traversează sectorul iubirii și al distracțiilor, însă nu va veni cu o stare de spirit foarte bună, ci mai degrabă cu nevoia de liniște și relaxare, cu nevoia de a face doar ceea ce-ți place. În viața sentimentală nu se vor petrece mari schimbări, însă s-ar putea ca în relațiile cu copiii să apară unele discuții mai neplăcute. Unii nativi pot avea satisfacții și mici succese în zona creativă.

Horoscop zilnic 3 octombrie 2022. Scorpionii au parte de o zi agitată, cu mult stres

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Luna în tranzit prin sectorul casei și familiei vei fi mai preocupat de treburile gospodărești și vei încerca să dai de cap unor situații care au legătură cu siguranța căminului. Pe de altă parte, ține cont că relațiile cu cei dragi pot fi mai tensionate și riscul de a intra în dispute este mult mai mare.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși nu va aduce neapărat conflicte, ziua de astăzi va veni cu stres, agitație mentală și discuții neplăcute care deranjează. S-ar putea să îți schimbi niște păreri sau niște decizii luate și acesta să fie motivul pentru care să te alegi cu unele reproșuri. În negocieri ești destul de dur și inflexibil.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul tău financiar și te poate stimula să faci niște cheltuieli care nu erau în plan. Nu va fi vorba de plăți care să-ți destabilizeze bugetul, ci mai degrabă de mici plăceri pe care simți nevoia să ți le faci.

Horoscop zilnic 3 octombrie 2022. Peștii trebui să își pună ordine în gânduri

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta, aspect care îți aduce echilibru, energie, răbdare și perseverență în atingerea unor obiective propuse. Începi săptămâna în forță, însă încearcă să nu te epuizezi prea tare. Stabilește-ți niște priorități și organizează-ți programul astfel încât să ai timp și pentru tine.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea ca astăzi să nu te simți în apele tale și să ai nevoie de mai multă liniște pentru a-ți pune ordine în gânduri. La locul de muncă pot să apară unele situații care să te provoace, așa că fă tot posibilul să răspunzi cu diplomație și să ai răbdare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să intri în dispute cu prietenii sau să ai parte de confruntări cu asociații, cu persoanele dintr-un grup din care faci parte, din cauza viziunilor diferite. Unii nativi se pot împăca cu persoana iubită. Va fi dificilă abordarea și în cazul proiectelor profesionale pe care le desfășori împreună cu alții.

Horoscopul zilei de 3 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *