Horoscopul dragostei pentru aprilie 2023. Nativii care trăiesc o iubire ca în povești, își întâlnesc jumătatea VIDEO

Care nativi se îndrăgostesc și care întâmpină probleme în relația de cuplu

Scris de: Daoud Andra

01 Apr. 2023

Horoscopul dragostei pentru aprilie 2023. Nativii care trăiesc o iubire ca în povești, își întâlnesc jumătatea VIDEO

Luna aprilie vine cu noi contexte astrologice care vor aduce schimbări importante în viețile nativilor. Luna Plină din Balanță pune accentul pe relațiile noastre și pe felul în care interacționăm unii cu ceilalți. Pentru unele zodii se anunță modificări în ceea ce privește viața personală și vor avea parte de o lună de vis.

Horoscopul dragostei pentru aprilie 2023. Perioadă excelentă pentru Gemeni

Berbec

Este momentul să fii sincer cu tine și să admiți că există unele probleme în relație. Încearcă să îți asumi greșelile și să le repari, în loc să dai vina doar pe partener. Dacă ești singur, se poate înfiripa o idilă cu cineva de la locul de muncă, însă amândoi decideți să fiți discreți în această privință. Timpul vă va spune dacă vă potriviți sau nu.

Taur

Traversezi o perioadă în care exprimi deschis tot ce simți, iar partenerul s-ar putea simți sufocat. Nu este obișnuit cu acest tip de comportant din partea ta. Dacă ești singur, încearcă să fii deschis și să nu lași experiențele dureroase din trecut să te împiedice să fii fericit. Poți întâlni pe cineva când nici nu te aștepți.

Citește și: Zodia care va avea noroc cu carul în aprilie 2023. Acești nativi au mare succes în carieră și în dragoste

Gemeni

Luna aprilie este o perioadă excelentă pentru tine și partenerul de cuplu. Pasiunea este la cote maxime și vă bucurați din plin de tot ce vi se întâmplă. La jumătatea lunii ar putea apărea unele probleme de comunicare. Rezolvă-le înainte să escaladeze! Dacă ești singur, încearcă să ieși mai mult și să socializezi.

Rac

Poate fi o perioadă tensionată pe plan personal. Ai grijă ca lucrurile să nu escaladeze și nu deschide subiecte sensibile în momente nepotrivite. Cu multă răbdare și comunicare, toate se pot rezolva. Dacă ești singur, în a doua jumătate a lunii poți cunoaște pe cineva care te va face să te simți iubit.

Horoscopul dragostei pentru aprilie 2023. Probleme în cuplu pentru Fecioare

Leu

Te bucuri de o lună perfectă alături de partener. Este o ocazie bună de a petrece timp în doi și este posibil să plecați într-o vacanță. Și nativii care sunt singuri au noroc pe plan amoros în luna aprilie: pot cunoaște dragostea adevărată atunci când se așteaptă cel mai puțin. Indiferent cum ar fi, bucură-te de toate lucrurile bune din viața ta.

Fecioară

Prima parte a lunii scoate la iveală unele probleme din cuplu pe care ai încercat să le eviți până acum. Astrele te ajută să iei decizii înțelepte și să depășești momentele tensionate. A doua parte a lunii vine cu un element de noutate în relația ta. Dacă ești singur, nu duci lipsă de pretendenți și trebuie doar să alegi cu cine vrei să ieși.

Citește și: Femeia din zodiac după care tânjesc toți bărbații. Este pasiunea întruchipată. Nu ai cum să nu o iubești

Balanță

Relația de cuplu a fost greu încercată în ultimele luni. Oricâtă bunăvoință ați avea tu și partenerul, e greu să ajungeți la un numitor comun. Dacă ești singur, ai tendința de a pune bariere și de a nu lăsa oamenii să intre în viața ta. Nu vrei să fii dezamăgit, de aceea faci o selecție riguroasă a persoanelor pe care le lași să se apropie.

Scorpion

Aprilie vine cu oportunitatea de a repara greșelile din trecut și de a-ți revizui atitudinea. Comunicarea și cooperarea cu partenerul te vor ajuta să depășești momentele dificile. Dacă ești singur, sunt șanse să cunoști pe cineva care te va cuceri iremediabil. Încearcă să critici mai puțin și să te bucuri de tot ce trăiești.

Horoscopul dragostei pentru aprilie 2023. Capricornii sunt nesiguri și geloși

Săgetător

Este momentul să îndrepți unele lucruri în viața ta în luna aprilie. Ai nevoie de liniște și apropiere de partener, pentru a vă putea conecta. Dacă ești singur, încearcă să fii mai sociabil și mai deschis. Deși ești o persoană atrăgătoare, atitudinea ta poate fi intimidantă uneori.

Capricorn

Dai dovadă de nesiguranță și gelozie și ai tendința să lansezi acuzații nefondate. Fii deschis la comunicare și nu lăsa sentimentele negative să îți întunece gândirea. Acordă-i partenerului prezumția de nevinovăție și el îți va dovedi că nu ai de ce să îți faci griji. Veți depăși această perioadă dacă amândoi vă doriți cu adevărat.

Citește și: Zodia peste care dă norocul chiar înainte de Paște. Viața i se schimbă radical. Primește cea mai bună veste

Vărsător

Totul merge ca pe roate în relația de cuplu, iar armonia domnește între tine și partener. Legătura emoțională este mai solidă ca oricând, iar dacă vreți să faceți pasul următor în relație, acum este momentul! Comunicarea vă ajută să păstrați relația vie, indiferent de obstacolele pe care le întâmpinați.

Pești

Urmează o lună cu multe schimbări pe plan personal. Pentru a face loc oamenilor și experiențelor noi în viața ta, trebuie să renunți la cele vechi. Orice schimbare este de bun augur, chiar dacă pe moment te scoate din zona de confort. Dă-ți voie să cunoști oameni noi și să experimentezi trăiri intense.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
S-a aflatt! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „O respect foarte...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Liniste financiara pentru aceste zodii: Armonie restabilita in familie si datorii achitate
Horoscop Weekend 19-31 Aprilie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *