Imagini inedite cu Carmen Iohannis. Prima doamnă a plantat copaci cu elevii săi FOTO

Acțiunea s-a desfășurat într-o pădure din județul Sibiu

Scris de: Daoud Andra

29 Mar. 2023

De când Klaus Iohannis a preluat mandatul de președinte al României, soția sa, Carmen Iohannis, face naveta între București și Sibiu. Prima doamnă și-a păstrat catedra de la liceul unde este profesoară de limba engleză, iar săptămâna aceasta a participat la activități în aer liber alături de elevii ei. Carmen Iohannis a plantat copaci alături de elevi, activitatea fiind desfășurată în cadrul programului Săptămâna Verde.

Carmen Iohannis a mers să planteze copaci alături de elevi

Carmen Iohannis este o profesoară foarte iubită și apreciată la liceul la care predă de aproximativ 3 decenii. Soția președintelui și-a păstrat catedra de limba engleză de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și este și dirigintă la clasa a IX-a. Prima doamnă face tot posibilul să fie cât mai mult timp alături de elevii ei, atunci când nu trebuie să îl însoțească pe președinte în afara țării.

Citește și: Imagini unice cu Carmen Iohannis. Nimeni nu a mai văzut-o așa pe prima-doamnă a României

Marți, 28 martie, prima doamnă și elevii săi de la clasa de Științe ale Naturii Bilingv Engleză au mers la o activitate în aer liber. În contextul desfășurării programului educațional Săptămâna Verde, Carmen Iohannis și elevii au plantat copaci într-o pădure de lângă Sibiu.

Acțiunea a fost surprisă în fotografii, pe care prima doamnă le-a postat pe Facebook, însoțite de descrierea: „Azi ne-am așezat visurile sub goruni, scări către ceruri”. Prima doamnă a purtat o ținută lejeră, formată din pantaloni închiși la culoare, o geacă albă și ghete albe. Imaginile în care apare alături de elevii săi au adunat câteva mii se like-uri și sute de comentarii în mediul online.

Citește și: Cât costă geanta purtată de Carmen Iohannis în Emiratele Arabe. Suma este una colosală

Imagini inedite cu Carmen Iohannis
Carmen Iohannis, alături de elevii săi, la plantat de copaci

Cum s-au cunoscut Klaus Iohannis și soția sa

Președintele și soția sa sunt căsătoriți de mai bine de 33 de ani. Povestea lor de dragoste a început în studenție, în orașul Cluj-Napoca. Actuala primă doamnă era studentă și avea 22 de ani atunci l-a cunoscut pe Klaus Iohannis, viitorul ei soț și președinte al României. Cei doi au format un cuplu timp de 7 ani, iar în 1989 s-au căsătorit și au devenit o familie.

Citește și: Carmen Iohannis, gafă de proporții. Prima-doamnă a fost taxată aspru pentru această apariție: “Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”

După terminarea studiilor, au devenit profesori și au predat fizica, respectiv limba engleză, mai întâi în orașul Agnita, apoi la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, respectiv la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu. În cartea „Pas cu pas”, pe care Klaus Iohannis a publicat-o în anul 2014, a menționat și cum a început povestea de iubire dintre el și soția sa.

„Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant. Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, scria președintele, la momentul respectiv.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adelina Pestrițu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, la 5 ani de la nuntă
7.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *