Carmen Iohannis, gafă de proporții. Prima-doamnă a fost taxată aspru pentru această apariție: “Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”

"Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria"

Carmen Iohannis a comis o nouă gafă vestimentară în cadrul unei vizite oficiale în Emiratele Arabe. A mers acolo alături de Klaus Iohannis pentru ca șeful statului să aibă o discuție cu șeicul Alteța Sa, Șeicul Mohamend bin Zayed Al-Nahyan.

Carmen Iohannis, o nouă gafă vestimentară. „Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au întreprins o vizită diplomatică în Orientul Mijlociu. Acolo șeful statului a purtat un dialog cu Alteța Sa, Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Președintele Klaus Iohannis și Carmen au vizitat Marea Moschee din Abu Dhabi și macheta viitorului oraș inteligent, Masdar City.

Acolo, Carmen Iohannis a fost în centrul atenției deoarece ar fi încălcat protocolul diplomatic în ceea ce privește ținuta. Ovidiu Buta, critic de modă, a explicat care au fost elementele care au rezultat într-o gafă vestimentară de proporții pentru Prima Doamnă a României.

„Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a spus Ovidiu Buta pentru fanatik.ro.

De asemenea, geanta pe care a purtat-o costă între 7000 și 10 000 de euro.

Reacția Danei Budeanu, după apariția lui Carmen Iohannis în Abu Dhabi

Dana Budeanu a avut și ea o reacție, după apariția lui Carmen Iohannis. Prima Doamnă a purtat o rochie albă scurtă, până deasupra genunchilor, cu mâneci medii, prinsă cu un cordon în talie. Părul a fost prins cu o clamă la spate.

„JOS CHANEL, SUS CLESTE DÃ PLASTIC!

PS: RAFILA SI O FI LUAT SI EL UN SACOU?”, a scris Dana Budeanu în dreptul imaginii.

Nu este prima dată când Carmen Iohannis este criticată pentru ținuta sa

Din 2014, de când Klaus Iohannis a devenit președintele României, Carmen, soția sa, a primit mai multe critici pentru aparițiile sale. Aceasta este cunoscută pentru gafe pe care le face în mod constant. În cadrul vizitei oficiale în Spania, din 2015, Carmen Iohannis a fost criticată din nou pentru faptul că mânecile și lungimea rochiei nu au fost așa cum trebuia. Nu a fost atunci singura situație în care a purtat rochii cu mâneci mult prea scurte.

De asemenea, în ziua învestirii președintelui, Prima Doamnă a atras critici cu privire la ținuta sa. Adina Buzatu a considerat că rochia trebuia să fie cu cel puțin două palme mai lungă și cu mâneci trei sferturi sau lungi, nu scurte, așa cum a purtat Carmen Iohannis.

„Ținuta este nepotrivită pentru aceasta ocazie, atât din punct de vedere cromatic, cât și din punct de vedere al croiului. Rochia trebuia să fie cel puțin două palme mai lungă și cu mâneci trei sferturi, sau chiar lungi și obligatoriu de culoare închisă, datorită solemnității. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fără nicio portiță de ieșire. Adică nu merg inovațiile. În plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alură văratică”, a explicat atunci stilistul Adina Buzatu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
6.9 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *