Imagini rare cu Carmen Iohannis din tinerețe. Singura poză care a scăpat pe net cu soția președintelui Iohannis în costum de baie

Cum arăta prima doamnă în anii '80

Scris de: Daoud Andra

10 May. 2024

Carmen Iohannis se menține în formă și la 63 de ani și are curajul să poarte în continuare fuste scurte sau rochii care îi lasă brațele la vedere. Puțini știu însă cum arăta soția președintelui în tinerețe, la plajă. Există o fotografie cu ea din acea perioadă și a apărut pe internet.

Singura imagine cu Carmen Iohannis în costum de baie

De când a devenit prima doamnă a țării, stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis a fost întotdeauna sub lupă. Pe parcursul celor două mandate ale lui Klaus Iohannis, soția sa a avut apariții elegante, dar și unele intens criticate. De fiecare dată însă, prima doamnă a purtat hainele afișând încredere în sine și nu s-a ferit să apară îmbrăcată în fuste scurte sau rochii decoltate.

Vezi și: Carmen Iohannis a fost dată de gol după vizita în Coreea de Sud. Ce secrete dezvăluie Eli Lăslean

Puțini știu însă cum arăta soția președintelui Iohannis în tinerețe. Pe internet au apărut de curând câteva fotografii cu prima doamnă din perioada în care s-a căsătorit cu președintele, dar și de mai devreme. În unele dintre imagini, aceasta apare în curtea casei părintești, alături de rudele sale. Există însă și o fotografie cu Carmen Iohannis în timp ce se relaxa, la plajă, alături de prieteni. Vezi aici imaginea cu soția președintelui de atunci!

Carmen și Klaus Iohannis, în tinerețe

Cum s-au cunoscut Klaus Iohannis și soția sa

Președintele este căsătorit cu Carmen Iohannis din 1989, însă se cunoșteau de mai mult timp. Cei doi se știau din liceu și s-au apropiat în timpul unei excursii cu clasa. Abia la facultate au început să formeze un cuplu, când s-au reîntâlnit, într-un cerc de prieteni. Au trecut 7 ani până când s-au căsătorit.

Vezi și: Ce salariu are Carmen Iohannis, în 2024. Banii pe care îi câștigă după ultimele majorări

”Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani și ne-am căsătorit pe la 29 de ani. Și pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti ci de a menține dragostea vie pentru mult timp”, scria președintele în urmă cu câțiva ani, în cartea ”Pas cu pas”.

Ambii au urmat cariere didactice și au rămas împreună după facultate, stabilindu-se în Sibiu. După ce a câștigat primul mandat de președinte, Klaus Iohannis s-a mutat la București, iar soția sa a rămas la Sibiu, unde este profesoară de engleză și dirigintă. Șeful statului a făcut naveta acasă în ultimii 10 ani, deoarece soția lui nu a dorit să își abandoneze postul de profesoară și să se mute în Capitală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
3.3 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *